GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
Tavaszhoroszkóp 2020.

Időpontok és módszerek az ésszerű karantén-időtervezéshez

Ezt a cikket blogomban is megnyithatod:
https://imolaijudit.blog.hu/2020/03/27/tavaszhoroszkop2020imolaijudit

A Tavaszkezdés. Kos és Tavasz, a KOS HAVI ANALÓGIÁK
A Hold éve kezdődik el, és nagyon szerettem volna szép horoszkópot írni. De a sorsunk jó része előre írva van: most próbára tétetik az ember, és tényleg és mélyen változni kell. Igazán március vége után, áprilistól a Kos havával kezdődik el az asztrológiai év, a zodiákus új kört kezd, a földön pedig újraszületik a természet. Lendületesen indul az esztendő, és számos újdonságot hoz ez a hónap. A márciusi kikelet hava után az ÁPRILIS, vagy régiesen Szent György hava, Tavaszhó, a Szelek hava mindent megfrissít, tehát jobb elfogadni: minden változik. A Kezdeményező KOS jegy (tűz elem, a Mars a bolygója) nyílt és egyenes, határozott, erős, törekszik a vezető szerepre és szereti az életet, a vidám társaságot – talán időnként hirtelen, de javára legyen mondva, őszinte ember. 2020. tavaszán abszolút máshogy indul az új kör, mint ahogy azt az ember szeretné… Sajnos számos ok miatt (emberi túlfogyasztások, rohanó életmód, szennyezés, higiéniai kultúra hiánya, fegyelmezetlen viselkedés, tömeg-életmód) a 2020-as évben világjárvány söpör végig a földön. Írom is részletesen, mit rejtenek a szimbólumok:
Tavasz horoszkóp, 2020. március 20. 4:49 (Bp). Kos Nap, Bika Uránusz Bika Vénusz, Bak Mars, Bak Jupiter, Bak Plutó, Bak Szaturnusz, Vízöntő Hold, Halak Merkur, Halak Neptunusz. Ascendens: Vízöntő. Hold évében, Hold: 12. házban! Az emberek visszahúzódnak, elvonulnak, szoronganak. Meg kell élni a VISSZAHÚZÓDÁS fényes és árnyas oldalait. Most vissza kell húzódni, de lehet művelődni, meditálni, szemlélődni, imádkozni, vizuális kreatív tudatalatti foglalkozásokat végezni.

Kos Újhold 2020.márc.24. 10:28 (Bp) Kos Nap, Kos Hold, Bika Uránusz, Bika Vénusz, Bak Jupiter, Bak Plutó, Bak Mars, Vízöntő Szaturnusz, Halak Merkur, Halak Neptunusz. Ascendens: Rák. Hold évében, Újhold Hold a Kosban: 10. ház!. Az egyéni szabadság és a kollektív kötődés civilizációi diszharmóniában vannak, nehéz az egyéni szabadságvágyat alárendelni a kollektív alázatnak és felelősségnek. Most össze kell tartani.

Ez hosszú lesz. Végtelennek fogjuk érezni, és mindent átváltoztat. 2020-ban a Hold évében egy hosszú ideig kitartó hideg időjárás indítja az évet. Januárban pontosan 12-én együtt állt a Szaturnusz és a Plutó, az egész világot megváltoztató gazdasági nyomás indítja az időt. Mikor voltak hasonló idők? A nyolcvanas évek – Magyarország egy vidám szocialista barakk, Reagan elnök és Gorbacsov közelíti a két civilizációt, elérhetők a gyógyszeres fogamzásgátló eszközök, az emberek elkezdenek utazgatni, megszületnek az első nagy egyetemista gólyatáborok, viszont megismerünk egy új és félelmetes betegséget is. Jön az AIDS: láthatatlan és halálos. Szabadság és a védekezés méri össze magát. 2020-ban a Szaturnusz és Plutó fényszög még kétszer ismétlődik meg az év során, háromszor találkozik a két nagy próbatevő. Ez a három idő kijelöli azt az időzítési lehetőséget: mikorra számíthatunk nehezebb hangulatra és történésekre? 2020.január 12 2020.április 4. 2020.november 12.

Amennyiben a tanulságot hamarabb megérti az ember, úgy az erőpróbák kevésbé lesznek nehéz embertpróbáló nyomásúak – de addig ismétlődnek, amíg a változás valódi eléréséhez szükséges. Amikor a történelemben ez a két bolygó kapcsolatba lépett, mindig erős tömegeket megváltoztató nehézséggel szembesültek az emberek. 1347-1352: pestisjárvány 1918: spanyolnátha. 2020-ban a Covid19 egy nagyon erős virulens vírus, soká képes tartani magát. Az időpontokon kívül fontos tényező (figyelnivaló) az emberek viselkedése! Nostredamus szerint az ember változtatathat a sorsán. Vajon a vírus tanítását megértik-e az emberek? Olaszországi példa szerint nem – ha bezár a Velencei Karnevál, elmennek egy síparadicsomba. Magyarországi példa szerint nem – ha bezárnak a mulatóhelyek, akkor na bumm, elmennek a Balatoni nyaralójukba. A koronavírus a kapcsolatokról szól, a tüdőre való támadás az érintkezéseink minőségét szeretné minőségében javítani. Ha nem tanuljuk meg a fegyelmezettséget, akkor még két hullámban visszatérhet a járvány és apokaliptikus helyzeteket hozhat. Maradjatok otthon! Tisztaság, visszahúzódás és az emberi értékek tisztelete a feladat.

Mit tehetünk a házi karantén idején? Kerüljünk vissza a természetes normákhoz, amik egyébként is normális alap hozzáállás lenne. Kézmosás. Koszos kézzel nem eszünk a metrón útközben. Betartjuk az alap higiéniát, nem fogdossuk az árut a boltban. A szeparáció abban segít, hogy az ember megvédje saját magát önmagával szemben. Lehetőségeink: Ismerjük fel az alap értékeket, otthon, családi kapcsolatok, összetartás. Otthon lévén, csinálhatjuk a teendőket a régebbről megmaradt feladatok pótlásával, az elromlások javításával. Lehet olvasni, tanulni, varrni, kézimunkázni, munkaigényes de finom süteményeket készíteni. Visszatalálhatunk a lármás időtöltésekből a bensőséges kapcsolatokhoz, elsősorban önmagunkhoz. Lehetőséget hoz a karantén arra is, hogy az emberek az oktatásban és az egészségügyben az aktualitás szemszögéből felfedezzék az értékeket. Érték a gyerekek oktatása, és az egészséges élet. Mivel kulcsfontosságú szerepben van a Jupiter, tudnunk kell: a lehetőségek gyarapodást is rejthetnek és fejlődhetünk! Ehhez hit kell. Ezt a hitet mutatják azok az emberek, akiknek a jövedelmi elismerése alacsony, mégis helytállnak, tanárként és egészségügyi dolgozóként teszik a dolgukat. A tanárok jelenleg saját eszközeikkel és kreativitásukkal hoznak létre új megoldásokat. Az egészségügyben dolgozók a saját életüket a saját ruhájukat viszik frontvonalba, és dolgoznak. Tisztelet a hétköznapok hőseinek, működik az élet.

Teendők, hétköznapi szinten.

Vissza kell fogni a túlfogyasztást. Recesszió lesz, amelyből több év alatt lábal ki a világ. Anyagi gazdasági válság lesz. Most nem szabad luxus cikkekbe beruházni. Megtanuljuk a költségek csökkentését, a belföldi nyaralást, a beosztó háztartásvezetést. Minden értelmetlen és felesleges előfizetést lemondunk. Törekszünk az alap rezsink csökkentésére. Visszafogjuk az ökológiai lábnyomunk nagyságát, kevésbé terheljük a földet. Lehetőségünk van arra, hogy felismerjük a velünk egy családban és kis közösségben élőket. Megismerjük egymást. Igyekezzünk a technikát is arra használni, amire való. Most azt figyeltem meg, hogy digitális home-office-ra váltottunk,de az emberek nagy része itt is szemetel. A tévé és internet szolgáltatók most még bírják kapacitással, de máris csökkentették a filmek és felvételek minőségét. Igyekezzünk az értékeket megélni, lassítsunk. A digitális oktatás nem az, hogy lefotózzuk a füzetbe írt kézírást és nagy csatolmányokat küldünk amellyel egy hét alatt betelik a tanár magán postafiókja. Valódi változásokra van szükség, az összefogó emberek ezt megmutatják. Szervezetten és az egész emberiség szintjén van szükség arra, hgy a valóban szükséges és értékes változások megtörténjenek.

KOS ÚJHOLDNÁL feladat:
Írj kívánság listát. Mit szeretnél, hogyan szeretnél élni, ha újrakezdenéd az életed – milyen az? Alkoss képeket erről és írd le.

A Tavaszi Újhold horoszkópban a Kos Nap és Hold jelenti sötétből a fény megszületését, tűz szimbólum erősíti a Kos analógiákat, ez a megszületés. Friss élet. Tavasz. Napfény.
Az idő varázslatosan jelenik meg: amikor „idő” van, azt a természet „tudja”. Elrendeltetés. „A fű nő magától”. Magról kelt fa példája, mi az ami megmarad? Az élet csírázik. Láthatatlanul is minden mozog, az ember és a természet egyszerűen érzi.
DE! A megszületés misztáriumának árnyoldalai is vannak! Küzdelmek, élet-halál, szorongás az ismeretlentől, home alone, sikerül-e?! Ennek a szorongásnak a megszületés idejéről természetes indokai vannak: a szorongás, emléknyomok a táplálékhiányról (az anyaméhből kibújás, „kinövi” a helyet a baba, a megszületés indikációja), emléknyomok a levegőhiányról (fulladás, pánik). Ez az első tréningünk a megküzdésre. Mindent ennek a mintájára csinálunk később.

A Kos = a „fej” analógia. Fejjel fordul be a baba a szülőcsatornába. Szép magyar mondásunk: „Fejébe veszi az ember a dolgot amit akar”. Ez a Tűz = az isteni lényünk. Maga a Teremtés.
Mágia fogalma: értelem + cselekvés, intelligencia és energia összeadásából születik egy új dolog. Valami más. Összeszedjük a gondolatainkat és teszünk a célunkért. Megszületik a fejemben a gondolat. ÚJ fogalma: Minden, amit nem ismerünk. Minden, amit még nem tapasztaltunk meg. Minden új dolog létrejötte igényli a komfortzóna elhagyását. Önként nem szánja rá a fejét az ember. Muszájból pedig kreatív lesz!

2020. március 24. csillagainak analógiái:
Kos Nap és Hold = ÚJ. Rák Asc= otthon, haza. A Bakban Jupiter Plutó Mars: az anyag nehéz és szűkös. Vízöntő Szaturnusz = tér kell, szabadság, emberi kollektív együttműködés.
Kos = ÚJ. Bak = A régi rendszerek. Vízöntő: levegő kell!
Halak Merkur és Neptunusz: tüdő és járvány.
ÚJ utakat kell találni, miközben a régi határokat átértékeljük és megtartjuk az értéket, eltávolítjuk a vásottat. Ilyen természeti kép példa: a Fa kezelés példája, a rossz kéreg alatt az áttelelő férgek, kaparni kell az egészségesig, gyógyítani, kezelni, felületet lezárni.

Önismereti életvezetési gyakorlat (önállóan meditációban végezhető)
Kérdések, melyekkel a saját életedet átvizsgálhatod, és őszintén felelj, és vond le a tanlságot:
-Kérdés: Milyen határokat kell tartani? NEM mondás
-Kérdés: Mit kell a régiből életben tartani?
-Kérdés: Milyen ÚJ fejlődésre van szükség? Spontán és kreatív születések?
(Példa: Oktatás. Az anyag régi, a módszernek frissülni kell. ->Használható dolgok kellenek.
(Példa: Egészségügy. A tapasztalat régi, de a tudatosságnak és a kollektív együttműködésnek is fejlődnie kell. ->Éltető dolgok kellenek.)

MIT TEHETSZ? GYAKORLATOK: A tudatalattival dolgozunk!!!
A tudatalatti világa csodálatos. Sokkal hatékonyabb, mint a „megmondás”. A tudatalattival végezhető önállóan gyakorolható három technikával ajánlom: kerülj közelebb az Új Élet kezdésed teremtéséhez.
I.Meseírás. Fehér papír (új füzet) gyakorlat. Képzelj el egy életének kíhívására induló hőst, adj neki keresztnevet (ne a sajátodat, hanem valamilyen képzeletbelit). Mit szeretne a hős? Pozitív dogokra vágyik. Írj egy vágy listát. Írj egy történetet. A hős sorolja fel a vágyait. Mit akar? Miért indul, hogy megpróbálja a világot? Elindul megpróbálni a világot. Írj. Írj. Írj.
II.Másról van szó. SWOT, Erősség erőforrások összegyűjtése. Kérdezd meg ismerőseidet, egy neked jót akaró barátot, milyen jó dolog jut eszükbe rólad. Milyen vagy, mid van, mit becsül. (Ha dramatista gyakorlatod van, ez két székes monodráma is lehet. Egy széken ülve megfogalmazod a kérdésedet: milyen erősségem van? Átülsz a másik székbe, más vagy, felelsz: „X”(keresztneved, ő …ilyen…olyan…Jó….miben kiváló…)
III.Meditáció. A tudatalatti biztosan tudja mi a jó a lelkednek. Meditálj. Levegővétel. Elképzelt szimbólumok: Erdő, hegy, elfolyó víz. Képzeld el magad egy kis erdei házban. Kerítést építesz, amin nem hatol át a rossz. Belül maradsz, látod a házat. A te házad. És végignézel azon: mennyi mindened van. Levegővétel. Szabad vagy. Minden levegővétellel erősödik a tüdőd, minden kilégzéssel kiáramlik a stressz. Levegővétel. Szabad vagy. Korlátaid vannak, melyeket magad védelmére építesz. Belül tiszta. Nyugodt. Védett. Szabadon veszed a levegőt. Belül erős vagy.

MARADJATOK OTTHON: Ha tudsz és munkád megengedi, csendesedj el és maradj otthon. Kívánok mindnyájatoknak jó egészséget, és ha lehet, a visszahúzódó időkből származó jó hozadékokat, kellemes kapcsolati élményeket. Hiszem és remélem, hogy ebből az időszakból még sok jó dolog is születik majd, amire később máshogy gondolunk. Vigyázzatok magatokra. Találkozunk újra, amikor lehet!

Ragyogjanak Rátok a csillagok:
Imolai Judit Telefon: +36209462293
Skype elérhetőség: szerencse.csillag
Video csatornám: www.youtube.com/c/ImolaiJudit

Maradj otthon! és olvass sokat, nézz video adásokat.

VIEDO (egyórás élő adás felvétele): Tavaszhoroszkóp 2020. https://youtu.be/ev7Kv7HOs-0
Az élő adásnak a témája a tavaszkezdés, a Nap a Kos zodiákusban és a márciusi Kos Újhold 24-én. A legnagyobb kérdés, mennyire vagyunk érintettek a világjárványban és hogyan éljünk. A tavaszkezdő horoszkópokat elemzem részletesen asztrológus szemmel. A márciusi asztrológiai újéven kívül pár gondolat a Szaturnusz-Plutó nyomásáról, az egész világot átalakító transzformációkról.

VIEDO (egyórás élő adás felvétele): Új Hold, Új Idők. https://youtu.be/qqIzJBGkOMs
Az élő adásnak a témája a Kos Újhold, a Kos zodiákusban idén a márciusi Újhold 24-én. Milyen szimbólum a természetben a megszületés? Saját életünkben hogyan működhet a megfogadás és a megcselekvés? Hogyan kívánj jól? Mit lehet újítani? Mit teremthetünk magunknak és a világnak? Otthon végezhető kívánság és teremtés gyakorlatot is ajánlok.

Ragyogjanak Rátok a csillagok: Imolai Judit
Telefonom: +36209462293
Skype elérhetőségem: szerencse.csillag
Video csatornám: www.youtube.com/c/ImolaiJudit
2020.03.27.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
»»» tovább olvasom ... 2023.01.02.

2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
»»» tovább olvasom ... 2022.07.04.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Itt a vége, készülünk az év végére
Itt a vége, készülünk az év végére

Téli horoszkóp 2020.
»»» tovább olvasom ... 2020.11.28.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
»»» tovább olvasom ... 2020.10.03.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
»»» tovább olvasom ... 2020.05.20.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.