GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
Odavan a nyár, vagy lesz amit élvezhetünk?!
Asztrológiai prognózis @ImolaiJudit Asztrológus
2020. május 20.


https://imolaijudit.blog.hu/2020/05/20/nyari_horoszkop_2020_imolaijudit Vajon lesz-e nyár, vajon nyaralhatunk-e 2020-ban? Egy hosszabb asztrológiai írást készítettem most a nyárra, hogy lássuk: mire számíthatunk, és mire kell figyelnünk? Ebben a cikkben a következő két nagy tartalmat foglalom össze és szeretettel küldöm:
O Nyaralás 2020-ban, nyaraljunk vagy ne?! - Igen és Nem érvek.
OO A 2020. nyári fontos asztrológiai horoszkópábrák. - Tranzitok, fontos időszakok és jelentéstartalmak, kvartálképlet nyárhoroszkóp (kapcsolat, anyagiak, egészség, nyaralás); Bolygómozgások és fontos dátumok; Kedvező időszakok és jótanácsok.

A cikket blogfelületemen is elolvashatod itt:
https://imolaijudit.blog.hu/2020/05/20/nyari_horoszkop_2020_imolaijudit

O Nyaralás 2020-ban, nyaraljunk vagy ne?! Nyaralunk is meg nem is?!

Két szemléletet elemzek most le, ezzel általános szempontból szeretnék segíteni: hogyan döntsünk? Nyaraljunk, vagy ne nyaraljunk? Sorra veszem és leírom az igenek és nemek szempontjait:
Igen! Asztrológus szemmel a 2020. május 20-án bekövetkező Ikrek havi horoszkóp (amely egyúttal kvartál horoszkóp is!) kellemes időt ígér, ha szeretnénk kimozdulni. Feltétlenül érdemes kihasználnunk a nyár időit arra, hogy energiával töltekezzünk fel. Hosszú ideig, több mint 60 napig félelemben, elzárkózottságban kellett élnünk: az ember lelke szeretne megnyugodni, és élvezni a szabadságot. A nyaralás élvezete mellett szól, hogy az immunrendszert erősíti a fény, a friss levegő, a szabadban töltött mozgás. A nyaralás ebben az értelemben tehát a kimozdulás! Nyaralni lehet lakóhelyünkhöz közeli helyeken is, a nyárhoroszkóp Bika Holddal indul, és javasolható, hogy szűk létszámú ismert közösségeket, hazai helyszíneket keressünk fel. Jelenleg hazánkban nincsen vírus járvány, de változatlanul van vírusveszély! Ha nyáron lehetőségeinkhez mérten nyaralunk, akkor szervezetünk saját ellenállóképességét növeljük, magunkat erősítjük – ha visszatér a vírus, akkor erősebben és ellenállóbban állunk elébe. A nyaralás élvezete mellett szól, hogy a vírus nem kedveli a nyári időszakokat, a fényes meleg tiszta levegőjű klímát és szabadtéri helyszíneken kicsi kockázata van annak, hogy a légúti úton terjedő vírustól megbetegedhetnénk. Feltétlenül fontos, hogy a járványügyi helyzet alatt tanultakat ne felejtsük el! Tartsunk be minden higiéniai elővigyázatosságot, ne fogdossuk idegen dolgokat (vonaton, plazában), és lehetőleg a saját holmijainkat, nyaraló felszerelésünket, játékainkat használjuk. Jelenleg a tudomány álláspontja szerint a vírus emberről emberre légúti úton terjed, tehát szabadtéri helyszíneken és erősen klórozott kültéri strand medencékben nincs nagy kockázata a vírus elkapásának. Lehetőleg még a nyaralás alatt is tartsuk be a tisztes távolságot azokkal az emberekkel, akiket nem ismerünk, nem családtagunk, közvetlen ismerősünk. Nyugodtan kérjük az emberektől ennek a tiszteletben tartását is (pl. liftben sem kell tolakodni: mosolyogva lehet közölni egy tolakodó emberrel is, hogy köszönöm én majd a következővel megyek).
Nem… Sajnos asztrológus szemmel a 2020 július és augusztusi horoszkóp ábrák nehezebb időminőséget mutatnak az általános hangulatra, és a járványügyi helyzet kilátásaira is. A nyaralás ellen számos tényező szólhat, most ezt sorra veszem, hogy számításba vehessük a saját életünkben a lehetőségeinket. Az orvostudomány prognózisai szerint is, és a csillagok állása szerint szintén, a járványügyi helyzet sajnos még többször visszatérhet! Fontos tudnunk, hogy gazdasági nyomásra is (az emberek a turizmus gazdasági résztvevői szeretnének pénzt keresni), és lelki szempontból is (az emberek szeretnének kiszabadulni az otthonaik bezártságából) nagyobbat lazítottak a lehetőségeinken, mint ahogy az óvatosság diktálná. Ha eddig valaki nyolc hétig az otthonában élt, nem biztos, hogy azonnal egy 100 fős lagziban kell élvezni az életet… módjával és mértékkel de érdemes elkezdeni a kimozdulást, és ennek anyagi okai is vannak a járványügyi megfontoltságon kívül. A döntéseknek és határozottságnak nem kedvez, hogy Halak Mars időkben az ember sodródásra hajlamos… Sajnos emiatt nagyon valószínű, hogy nyár után, és-vagy ősszel a vírus újra nagymértékben terjedhet. Ennek anyagi következményei is lehetnek, érdemes takarékokat felhalmozni: a nyár elejét például a vállalkozók felhasználhatják arra, hogy pénzt kereshessenek, és tartalékoljunk őszre – amitől nem tudjuk, hogy mit várhatunk, mit hoz?! Saját háztartásunkban is érdemes megtakarításokat félretenni és az utolsó pénzünkön (“húzd rá cigány ha az utolsó ingemért is”) most ne nyaraljunk… Ebből a távolságból, ahonnan én most ezt a cikket írom, nem tudom, hogy kinek milyen tartaléka van! Nagyobb összegű pénzbe kerülő nyaralásra csak azok menjenek, akiknek ezen a pénzen kívül is még jelentős tartalékuk maradhat a nyár végére és az őszi időszakra.

OO A 2020. nyári fontos asztrológiai horoszkópábrák, tranzitok, fontos időszakok és jelentéstartalmak

A 2020. május 20-a, mint kvartál képlet (mundán évszakkezdő) nyár horoszkóp elemzése:

Az Ikrek Zodiákus Hava kezdődik el 2020. május 20-án budapesti idő, nyári időszámítás szerint számolva, 15.49-kor lép a Nap az Ikrek zodiákus jegybe. A kvartál képlet attól több, mint egy átlagos sima hónap kezdő horoszkóp ábra, hogy egy egész negyed évre tehát egy teljes nyárra ebben az esetben, elképzeléseket, szimbólumokat mutat az elkövetkező időre. Megtudhatjuk ebből a csillagképből az időjárást, az előnyös és esélytelen tevékenységek jellegét, természetesen kutathatjuk a járványügyi helyzet kilátásait, és mundán képletként a társadalmi és politikai környezetet, általános idő minőséget. A 2020-as esztendő nyarára ez a mundán képlet (Ikrek Nap, Bika Hold, Ikrek Merkur és Vénusz, Halak Mars, Bak Jupiter, Vízöntő Szaturnusz, Bika Uránusz, Halak Neptunusz, Bak Plútó) a következőket ígéri:

Kapcsolatok, párkapcsolat, üzlet, kereskedelem, utazás: Az Ikrek Nap és a Vízöntő Szaturnusz kellemes mundán trigonban áll, ez a harmadfény kedvez az emberek kirándulás vágyának, az általános könnyedségnek, a kereskedelemnek, az utazásoknak, minden kirándulós programnak, és a tanulásnak. A retrográd Szaturnusz azt az illúziót is felkeltheti, hogy mintha minden visszatérhetne a régi kerékvágásba… Megélénkülnek a baráti körök, és az emberek keresik a kimozdulási lehetőséget. Sajnos nem csak kedvező hatások látszódnak: az Ikrek zodiákusban jár a jelenleg retrográd Vénusz, együtt a Merkúrral, mindez kvadrátban (támadó negyedfényben) torzul a Neptunusz bolygóról érkező hamisságoktól. Az idei nyár fő témája lesz eszerint a kapcsolati félreértések, kommunikációs mismásolások, párkapcsolati témában ez kibeszéletlen témákat hozhat, munkaügyi témákban pedig figyelnünk kell a pontos megértésre és minden fél harmóniájára.
A retrográd Vénusz időszakában figyelnünk kell, milyen szerződést írunk alá, mert nem minden az aminek látszik, és szóban is figyelnünk kell a „szerződés” jellegű ígéretek pontosságára! Ez a fényszög kapcsolat érinti tehát a párkapcsolatokat, szerződéses jogi kapcsolatokat – érdemes különösképpen átvizsgálni a korábbi vásárlásainkat, kuponokat, ígért szolgáltatásokat is, és termékeket tekinthetünk át: most érvényesíthetjük az igényeinket! A retrográd Vénusz időszaka alatt kerüljük a szükségtelen szépítészeti beavatkozásokat, mert a bőr analógiája a Vénusz! (Figyelnünk kell a frissen megnyílt fodrászatok, kozmetikusok, tetováló szalonok szolgáltatásaira). A retrográd Vénusz kézen fogva jár a Merkúrral, kvadrát támadás van a Neptunusztól érkező kiismerhetetlenségektől: vigyázni kell a friss nyári akciókra átláthatatlan tartalmú utazási szerződésekre és kereskedelmi ügyletekre. Nagyon sok olyan tétel csúszhat be egy témába, amelynek a teljes időperiódusa beláthatatlan, pl. a szolgáltatók ígéreteinek a teljesülése a jövőben nem jósolható meg! Általános tanácsként érdemes azt megfogadni tehát, hogy a magánéleti, és üzleti témákban az ígéretek hiszékeny elfogadása helyet, vezessen inkább bennünket a józanész.

Anyagi ügyek, egzisztencia, pénz, vállalkozás
A 2020-as esztendő nyári kavartál képletében megkereshetjük az anyagi kilátások jeleit is, illetve a vállalkozásra-gazdálkodásra vonatkozó lehetőségeket, tanácsokat. Az anyagi ügyekre vonatkozó bolygónk, a Bika Hold egyazon zodiákus jegyben áll az Uránusz bolygóval: a Bika Hold az anyagi sík fontosságára utal! Átváltozik majd a gazdálkodásunknak a technikája, minősége, fontossága. Az esztendő során még kétszer tér vissza az év elejét kezdő Bak Zodiákus jegyben beálló Jupiter Plútó együttállás a ridegen józan föld jegyben. 2020 a visszahúzódás, a recesszió, az aszály esztendeje, ez a jelenség sajnos lehet, hogy több esztendeig húzódik el! Amikor 2020 nyarán lehetőségünk van jól gazdálkodni, pénzt keresni, akkor azt érdemes tartalékok felhasználására fordítani, hogy a később esetleg visszatérő mélypontokra legyen fedezet. Hitelfelvételre alkalmatlan idő, és akinek van hitele a lehetőségekhez mérten fizesse a moratórium ellenére is, így elkerülhető az adósság általi teljes kisemmizettség a jövőben. Gazdálkodásban számolni kell azzal, hogy az élelmiszerárak jelentősen meg fognak emelkedni, hiperinfláció lesz, a gazdálkodók számára fontos témakör a fenntartható gazdálkodás útjainak keresése, és számítsunk az időjárás szélsőségességére! A turizmus témakör hányattatásait fokozza a kiszámíthatatlan időjárás. Aki termőföldön gazdálkodik, az pedig telepítsen ellenálló fajokat, mert a kártevőkre és időjárásra érzékeny hibrid nemesített fajok nem teljesítenek jól, érdemes inkább jól bevált forrásból saját telepítésből, őshonos fajokat ültetni. Fontos feladat lesz a klímával való törődés: a csapadék eloszlása egyenlőtlen lesz, az időjárás van amikor aszályos, van amikor túlzottan bő csapadéktól sújtott lesz. A kiskertekben érdemes a víz felhasználást, tárolást, öntözést újragondolni, és az esővizet is megfogni. A gazdálkodók számára okos dolog a szárazságtűrő fajok keresését előnyben részesíteni, vagy az irányított öntözés rendszerét kidolgozni. Háztartási szinten azzal tudjuk segíteni a klímának a helyzetét és az élelmiszerek árának az alakulását, ha a Bika Hold-Uránusz kapcsolat értelmének megfelelően, újragondoljuk a viszonyulásunkat a Föld bolygóhoz, tiszteljük az anyatermészetet, keressünk fel közeli nyaraló helyeket, vásároljunk lakóhelyünkhöz közel eső forrásból származó termékeket.

Egészség és életmód
A nyár horoszkóp ábráiban a sokévi átlagtól is több rossz hatás jelzi, hogy az egészség nagy kincs és vigyázni kell rá. A legfontosabb feladat lesz a mentális jóllét karbantartása, minden eszközzel támogassuk az optimizmust és a szorongásoldás nagyon fontos. A fizikai szervezetünkben figyelnünk kell az idegrendszerre, a mozgásszervekre, keringésre, az emésztésre. Ezek eszközei az egészséges táplálkozás, szabad levegőn való kellemes mozgás, rendszeres meditációk és a gondolati foglalkozás a pozitív célokkal. A bolygók közül a retrográd hatások miatt megfontolandó, hogy idén nyáron egészségügyi intézményeket egyáltalán felkeressünk-e halasztható kérdésekkel. Az úgynevezett elektív (programozható, időpontválasztásban tervezhető) beavatkozásokkal érdemes várni. A bőrrel kapcsolatos beavatkozások egyáltalán nem látszanak javasolhatónak, tehát ide tartozik minden operáció. A teljes nyár retrográd Jupiter és Szaturnusz hátráltatottságában telik el, amit tarkít a retrográd Vénusz illetve majd akadályoztat a retrográd Merkur is! Csak a kifejezetten sürgős esetben keressünk fel orvost, egészségügyi intézményt. Miközben saját felelősségünk nagysága kitűnik, és életerőnkkel gondosan bánjunk, az egészségünket tudatos életmóddal erősítsük. Nagyon vigyázzunk magunkra, figyeljünk az egészséget védő intézkedésekre, mossunk sűrűn kezet szappannal bővízzel, és zárt térben közösségben hordjunk arcot fedő maszkot.
A maszkhasználatról annyit, hogy akkor véd, ha helyesen hordjuk: minden orrot szájat elfedő textil alkalmas eszköz lehet. A mosható maszkokat tessék pár óránként vagy naponta váltani, rendszeresen kimosni (még az egyszer használatos maszk is kibírja pár alkalommal a kézzel történő csapvizes folyóvizes szappanos kimosást.) A maszkot arcon hordjuk és nem tárca-kulcs mellett kézben lóbáljuk, továbbá a marsz nem divat-nyaksál. Figyeljünk arra is, hogy saját kezünkkel a maszk archoz érintkező részét ne fogjuk meg bevásárlószatyros kézzel, a belső rész csak az orr és száj résszel érintkezzen tisztán. Fontos dolog, hogy a maszk egy védőfelszerelés és nem kínzóeszköz: szabad levegőre jutva, érdemes levenni és amikor nincsen közel más idegen ember, akkor a tüdőt járassuk át tisztító és életerőt erősítő tiszta szabad levegővel naponta több alkalommal.
Ezúton is innen a sorok közül is kívánok mindenkinek jó egészséget, és kiváló közérzetet.

Fontos bolygómozgások, dátumok, amelyekre 2020 nyarán figyelnünk kell!

Retrográd Vénusz az Ikrek zodiákusban: 2020. május 13-tól június 24-ig. Kapcsolati ügyeink lelassulnak, viták keveredhetnek, és kapcsolati kommunikációs problémák érkezhetnek, a luxus érzete megszűnik. Ebben az időszakban semmiképp ne tervezzünk programozható szépítészeti beavatkozásokat pl. plasztikai sebészet & tetoválást vagy bármi újat, amit korábban a bőrünkkel még nem csináltunk.

A Mars a Halak zodiákus jegyben 2020 május 14-étől június 28-áig. A vízjelben haladó motivációs bolygó kedvez sajnos a járvány terjedésének, amely nem nyíltan, hanem valahol a színfalak mögött folyik. Az emberek sodródnak, a férfi nő kapcsolatokban az akarat gyámoltalan. Ebben az időszakban bátorításra szorulnak a férfi-erők, viszont ügyeljünk az akarat bátorítására (stílusra). Hivatalos ügyekben a hamisságokat igyekezzünk elkerülni. A Halak Mars időben kifejezésre juttatható a szelídség, amikor a kitartás, az engedés, az elengedés jelenthet előrelépést.

A Jupiter retrográd a Bak zodiákus jegyben 2020. május 15-étől szeptember 12-éig. A hit, a remény, a szeretet, és az önértékelés bolygója, valamint a pénzügyi bőségnek a jelölője retrográd szakaszban hátráltatja a méltóság tudatunkat, büszkeségünket és a pénzügyi források beáramlását is. Semmiképp ne lustálkodjuk át a nyarat, igyekezzünk pénzügyi források teremtésére is felhasználni az időt. A nyáron újratöltött és felhalmozott tartalékokból tudunk majd ősszel élni, amikor- sajnos - újra és megint beköszönt egy korlátozottabb szűkebb idő. A retrográd Jupiter időszakban fontos jelentős szerződések aláírására az idő kedvezőtlen, és a nagyobb beruházások is átgondolást igényelnek.

A Szaturnusz a Vízöntőben 2020. május 11-én fordul a direkt előrehaladásból a retrográd szakaszba. A Szaturnusz a felelősség, a Karma, az idő, a komoly döntések planétája. Kronosz - tehát a Szaturnusz - a Vízöntő zodiákusból fordul vissza, és az otthonába, a Bak zodiákusba fog vissza tekinteni: itt az önmérsékletre, fegyelemre, rendre és pontosságra tanít. 2020. május 11-étől szeptember 28-áig számíthatunk arra, hogy jelentősebb dolgokkal nem fogunk tudni haladni, hanem a visszatekintés és számadás időszakát éljük. A nagyhatalmú Idő megtestesítője még több ízben vissza fogja ellenőrizni a megtanult leckéket. Számot kell majd adnunk arról, hogy a járványban járvány időszakban megtanult életmód hozzáállásokat valóban elsajátítottuk-e. A Szaturnusz a Vízöntőben a humanisztikus törekvéseinket képezte, tréningezte. 2020. július 1-jétől lép vissza a Szaturnusz bolygó A Bak zodiákusba a saját otthonában, a Bak zodiákusban 2020. július 1-jétől fog tartózkodni és szeptember 28-i direktbe fordulásáig, a Bak zodiákusban is marad. Fejlődési cél és tanulság: csak az alapos eredmények mennek át a vizsga szigorú szűrőjén! Vigyázat!, az ellenőrzésre maga a Szaturnusz a garancia….

A Plútó retrográd a Bak zodiákusban 2020. április 26-ától október 4-éig. A tömegkarma jelölője, a láthatatlan pénzvilág szimbóluma a Plútó bolygó. A Bak zodiákus jegyben többször ismétli együttállását a Szaturnusszal és a Jupiterrel. Tömeg szintű átalakulásokra számíthatunk, és a retrográd szakaszban a pénzügyi világ és a szervezett céges birodalmak keresik az átváltozás legelőnyösebb lehetőségeit. Mindenképpen felül kell vizsgálni a pénzügyeinket, és hitelfelvételtől lehetőleg tartózkodjunk! A retrográd Plútó szakaszában okkult ezoterikus módszerekkel folytathatunk önismeretet és átalakító fejlődési folyamatokat.

Mi a legkedvezőbb időszak 2020 májusában a fontos dolgok elintézéséhez? Az átváltozásokban minket segítő planéta, a Merkur (szárnyas Sarus Hermész) – 2020. május 12-étől május 28-áig az Ikrek zodiákusban kedvező segítséget ad! Az Ikrek zodiákusban haladó, értelmet, kommunikációt, okosságot jelentő Merkur bolygó, segít az intézkedésekhez az okos átgondolásához, ekkor bevásárolhatunk, új üzleti utakat kereshetünk, személyes sorsunkban is jó döntéseket hozhatunk. Érdemes kihasználunk a májust és a júniust arra, hogy erővel, erőforrásokkal, élményekkel töltsük fel magunkat: mert a nyárnak a nyár első fele lesz kedvezőbb, több kedvező csillagállásokkal segíthet. 2020 nyarának a második fele majd nehezebb csillagállásokat is mutat – emiatt a nyár második felére fontos ügyeket ne tervezzünk… viszont, tartalékoljunk erre az időszakra pénzt erőt lelki tartalékokat!
Lesz alkalmunk gondolkozni, átváltozni, formálódni!… A retrográd szakaszok időperiódusa megállás, neadjisten elromlások formájában és megakasztottsággal emlékeztetnek majd a feladatunkra. 2020. május 28-ától augusztus 5-éig Rák zodiákus jelben halad majd a Merkur bolygó. Ezen időperióduson belül 2020. június 18-ától július 12-éig meg még retrográd is!!! A Rák víz elem, 2020. a Hold esztendeje. A barátkozó zodiákusban haladó Merkur bolygó visszavezet minket újra az otthonunkba, a származásunk szerinti családhoz, szűkebb környezetünkhöz, lakhelyükre, otthonunkba. Gondolkozni valót kapunk majd arról, hogy hol érezzük igazán biztonságban magunkat? Nagyon „melegen” ajánlom, hogy ki-ki szűkebb környezetében (otthon, kertben, szűkebb lakhelyén, saját hazájában Magyarországon) találja meg a nyaralási lehetőséget is. Mindezt lehetőleg, jó szívvel, szeretettel „Hazaérkezve” tegyük meg.

Összegezve, milyen lesz a nyarunk? Milyen ígéreteket mutatnak a csillagok, és mi a javasolható életmód?

A nyári időszakokban elsősorban az örömöket várjuk, és ebből a szempontból talán rossz hír hogy a szépség, boldogság, kapcsolatok örömök bolygója, a Vénusz retrográd haladással fog mozogni 2020 május 13-ától június 24-éig az Ikrek zodiákusban. A Vénusz, mint a vágyak és boldogságok bolygója, számtalan boldogságot idéző képet mutathat elénk pl. a párkapcsolatoknak, a luxusnak és az önfeledt nyaralásnak is ez a felelős bolygója. Az Ikrek zodiákusban könnyű ismerkedni és az emberek mozgékonysága erős - szeretnének végre utazni az emberek, világot látni, jönni-menni, - sajnos, a retrográd időszak ennek a törekvésnek nem kedvez…. Érdemes belátónak lenni, és logikus ésszerű célokat tűzzünk ki magunk elé, és a felelőtlen luxust vagy a hitelből költekezést jobb lenne el is felejteni.
Viszont, ne felejtsük el! Az esztendőt indító nehéz Szaturnusz-Plútó együttállás az év során még kétszer ismétlődik meg! És a retrográd Merkur szakasz vízjelben is visszatér a nyár során. A dolgunk lesz azzal, hogy a nyomasztottságon felülemelkedjünk. Meg kell birkóznunk az egyedül lét és a bezártság érzésével.. El kell számolnunk a sorsunkkal, hogy valóban a dolgunk-feladatunk szerint élünk-e?! Kössük meg a békénket az adott lehetőségeinkkel.

Kívánok a nyárra szeretettel kellemes időt, egészséget és kiváló közérzetet, lelki békét, pihentető és önfeledt jó érzéseket!

Kedves Olvasóm! Ebben a nyárról szóló cikkemben az általános asztrológiai hatásokat írtam le, amelyek mindenkire vonatkoznak, mint egy meteorológiai előrejelzés: ez egy prognózis az asztrológiai időminőségről. Egyéni élethelyzeteket és konkrét kérdéseket pedig úgy lehet elemezni, hogy egyéni foglalkozásban a nyárról szóló csillagábrákat összevetítem és elemzem a saját személyes horoszkópot.
Konkrét személyes kérdésben egyéni elemzést lehet kérni – adott esetben mit lehet tenni, és mi az ami veszélyes. Ha érdekel a személyes elemzés?, Telefonon Messengeren Skype-on nyáron is dolgozom, elérhető vagyok. Online elérhetőségeimen nyugodtan keressetek, kérdezzetek - online változatlanul és folyamatosan szívesen segítek. Konzultációt lehet kérni telefonon, Messengeren, Skype- on, Zoom- on.

Ragyogjanak rátok a csillagok!

Személyes asztrológiai konzultációhoz elérhetőségem:
Imolai Judit asztrológus Telefon: +36 20 9462293
2020.05.20.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
»»» tovább olvasom ... 2023.01.02.

2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
»»» tovább olvasom ... 2022.07.04.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Itt a vége, készülünk az év végére
Itt a vége, készülünk az év végére

Téli horoszkóp 2020.
»»» tovább olvasom ... 2020.11.28.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
»»» tovább olvasom ... 2020.10.03.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
»»» tovább olvasom ... 2020.03.27.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.