GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
Mit ígérnek a csillagok? Asztrológiai elemzés
@ImolaiJudit Asztrológus

Mérleg hava, 2020. Őszi Előrejelzés

Az esztendő második félidejének hűvösödő őszéhez érkeztünk, most 2020 negyedik negyedévében az őszi csillagokról írok. A szívem mélyéből sajnálom, hogy a kertembe visszafordíthatatlanul belopakodott az ősz, mindenfelé avarillat száll, de ennek a sajnálkozásnak egy jó oldalát is látom. Ősztől szokás szerint, a befelé fordulás időszakában, a szellemi témák irányába több energia jut! Kevesebb kertészkedés, és több csillagvizsgálás, mély gondolkozás, írás tölti ki a hétköznapokat nekem is. Kezdem is mindjárt az elemzésem, asztrológus szemmel hogyan látszódnak az év vége kilátásai? Tudjátok hogy “nem kertelek”: a kellemetlen feladatokról is szoktam beszélni, és nem csak a szép jelképpel költői írásával foglalkozom, hanem hasznos és követhető receptekkel is igyekszem szolgálni. Sorolom tehát azt, amivel feladat lesz az ősz során!

Szeptember végén a Mérleg Zodiákus jegy horoszkópjával elindul az a kavartál horoszkóp, amely az év végi kilátásainkat mutatja meg a planéták jelképein keresztül. Szeptember és október az esztendőnek az arató időszaka, amikor begyűjthetjük (besöpörhetjük) a szorgalmas munkáink gyümölcseit csakúgy, mint a sors ajándékait. Rosszabb esetben, visszahullik a fejünkre a magunk által teremtett karma, az elszámolás, a büntetés, a baj, a betegség vagy szegénység. A jó hír az, hogy szeptember végén két sors bolygónk, a Szaturnusz, és a Jupiter segíti az emberi törekvéseket, hátráló mozgásból előre indulnak, a Szaturnusz és a Jupiter is retrográdból direkt lendületbe vált. Valóságos reményeket táplálhatunk az iránt, hogy a személyes élettörténetünket a csillagok által nyújtott lehetőségek is támogatják.

Nagyjából semmi sem normális.
Korlátok, zárlatok, akadályozó keretek vannak mindenhol.

A Mérleg zodiákus első fokára lépő Nap nyitja nemcsak a Mérleg havát, de a csillagkép kvartálhoroszkópként negyedévre is előre jelez figyelembe veendő környezeti hatásokat. Mivel a Mérleg Nap ebben a mundán képletben a nyolcadik horoszkópházban áll, minimum belső pszichológiai drámának jellemezhetem azt frusztrációt, amelyet például a maszkviselés kötelezettsége hoz.

Őszkezdő horoszkópunkban a megnyilvánulás területén, a hetedik horoszkóp házban tartózkodik a Mérleg hónap irányadó bolygója, a Vénusz. A Vénusz az Oroszlánban kifejezheti a saját kreativitásunkat is: meg szeretnénk mutatni magunkat a világnak! Igényünk van a minőségi szórakozásra is, és szeretnénk bárokban, bálok on, koncerteken, rendezvényeken részt venni… Sajnos, a nagyravágyó Oroszlán Vénuszt nem pompa fogja kísérni, hanem a kísértések fényszögei bántják a Neptunusz, a Jupiter-Plútó-Szaturnusz fényszögek arra biztatják a szépség planétát, hogy maszkot a szépség önkifejezésképpen divatból hordjon (pl. a modellek fátyolból varratnak maguknak bajadér maszkot, mint egy divatcikk kiegészítő). Mások pedig szabotálják a maszk viselését és/vagy teljesen visszavonulnak, vagy oktatják a népet hogy mi fán terem a járvány természete (manapság mindenki járvány szakértővé lépett elő). Előfordul, hogy van akik márciustól hordott kibolyhosodott szakadt maszkokat vesznek elő, ha már kötelező…

Járványügyi szempontból asztrológiai nézőpontból azt elemzem, hogy a járványügyi helyzet valóban súlyosbodhat a világban és országunkban is. Az emberek közötti kapcsolat, a turizmus, az idegenforgalom és a kereskedelem szinte megszűnik. Nehéz helyzetben vannak az emberek, viszont az életnek működni kell és a teljes mértékű leállás nem következik be ősszel. A Jupiter és a Plútó közeli fényszög kapcsolata az együttműködések anyagi célját mutatják ki, a gazdálkodó szervezetek növekedni akarnak, az ország nem állhat le. A Jupiter és a Plútó két nagyhatalmú úr együtt! Elképzelhetjük az Istenek Hegyének nagy urát és az Alvilág nagy urát úgy, mint két jól menő üzletembert. Vannak olyan célok amiért a pénz és a pénz együtt működik. A Jupiter haladási ciklusa a Zodiákus körön 12 éven keresztül tart nagyjából, ez azt jelenti hogy üzleti szinten is egy 12 éves ciklust takarhat a két bolygó ismétlődő fényszög kapcsolata, együttállása. A retrográd helyzetek miatt az ismétlődő együtt állások fölvették, hogy a 12-13 éves fényszög kapcsolódási ismétlődésekben jelentkezik, vagyis ez az együttállás nem egy rövid pillanat, hanem egy egész esztendőt is áthangol. Asztrológus szemmel, én 2020 novemberének második hetére teszem azt, hogy amennyiben a járványhelyzet súlyosbodása bekövetkezik, annak a Skorpió hónap közepe táján lesz a mélypontja.

Hogyan készülhetünk az elcsendesedés legvisszahúzódóbb napjaira, a sötétséggel való kapcsolódása, átélésére? Érdemes a kapcsolatok leállásának, romlásának idejére előre készülni. Tudatos technikai felkészüléssel, tudatos bevásárlással, a munkák előre elkészítésével küszöbölhetjük ki a végzetes elromlásokat és a tehetetlenséget.

Jelenleg 2020. őszén a retrográd Merkur időszaka mutathatja ki azt a szükségszerűséget, hogy október 13-ától november 3-áig inkább két lépést kell hátra lépnünk, mint előretörtetni. A november második heti Jupiter Plútó fényszög együtt álló aktív energiája mutathatja ki a pénzügyi nehézségeket, ekkorra várhatjuk a háztartási tartalékok kiürülését, és ekkor szükségszerű bejelentéseket is hallhatunk majd az élhető mindennapok új szabályozásairól, főleg korlátozásokat tesz majd szükségszerűvé az idő. Az adventi időszakot valóban mindenki hite szerint az elcsendesedéssel kell hogy töltse, és az idei esztendőben 2020 őszén ez nem az őrült bevásárlásokat fogja takarni, hanem a visszahúzódást, elmélkedést.

A maszk viselésének higiéniai oka és célja van, ezúton szeretném mindenkinek javasolni a napi tisztaság betartását, a távolságtartást fizikailag értelmezzük, miközben az embereknek érdemes lenne egymáshoz emberi módon közeledni.

Apropó közelség. Őszkezdő horoszkópunkban a rossz szomszédságra utaló aktivizálódó energiákra utaló jelképeket látok. Azt gondolná az ember, hogy a világjárvány idején mindenki összefog és az emberek egymást segítik, de ez nem így megy teljes mértékben, sőt! A őszkezdő kvartál horoszkópban a szomszédok, testvérek, minket körülvevő országok élet területére utal a harmadik horoszkóp ház és ebben a Kos Zodiákus területén nyitja a kapcsolatokat a Mars bolygó, amelyet kvadrátban támad az első horoszkóp házból a retrográd Szaturnusz. Sajnos a kényszerű összekötöttség az embereknek nem tesz jót, félelem és frusztrációk bántják az emberek lelkét, jellemző lehet az egymás határainak a sértegetése, feljelentgetések és apró cseprő mindennapi súrlódások is. Ennek a hatásnak az időtávja egész őszre tehető és sajnos akár a jövő esztendő tavaszáig is tarthat. Az időtáv hosszúságát azért prognosztizálom, mert a 2020. október 1-jén bekövetkező, október hónapot nyitó telihold csillagkép is a magas intenzitású sértegetésekről szól, erős akaratok feszítik a kereteket. Túlfűtött hónapnak néz ki az október, a Kos hold beindítja a retrográd Mars működését, ami rossz az igazán durván is az! Beszélgetősből veszekedősre váltó, vaduló hangulatú időminőségnek néz ki a Mars kvadrát Szaturnusz fényszög miatt, minden szinten: a külvilágban is és belül a lélekben is.

Fontosak az alapok. Gyökerek, csontok.

Életmód és testi-lelki tennivalók, javaslatok tekintetében, mivel az látszódik, hogy a dolgok gyökere is beteg, testileg és lelkileg egyéni szinten tudunk tenni valamit saját Magunkért. Harcos Energiák működtetik az emberi drámákat, mindenkit az önérvényesítés hajt. Az energia ügyeket a hétköznapokban és az életünkben főleg az ingatlan ügyek és a pénz képviselik. A félelmet és a frusztrációnkat egyéni szinten úgy lehet kezelni, kúrálni hogy ezeket az élet területeket a saját ügyeinkben átvizsgáljuk, kúráljuk, rendben tartjuk.

Anyagi ügyekben számítanunk kell a nagy mértékű inflációra, a szabályozások főleg büntetésekből származó pénzek gyűjtésére irányulnak. Igyekezzünk szabálykövetően és takarékosan élni és az erőforrásainkkal takarékoskodjunk, a pénzünkre vigyázzunk, hitelfelvételre az idő alkalmatlan, és nem hétköznapi munkákból származó munka végzésével tehetünk szert költségcsökkentésre, vagy mellékes plusz jövedelem szerzésre.

Fizikai szervezetünkben nagyon figyeljünk a lelki erőnkre, belső tartásunkra, és mivel az idő is a visszahúzódásra int, olvassunk régi bölcsességekből származó spirituális műveket. Fizikai szervezetünkben meghálálja a testünk azt, ha foglalkozunk a csontjainkkal: az adalékmentes élelmiszerek fogyasztásan kívül, a szabadban végzett mozgás (séta, kertészkedés) biztosíthatja számunkra a mozgást, és az őszi időben is elérhető fény mennyiség befogadását. Óvjuk, gondozzuk, szükség szerint kezeltessük a csontjainkat és főleg a fogazatunkat. Minden fog-kérdés aktivizálódhat most: akinek hajlama van a fog sorvadására, gyökerek gyulladására, szuvasodásra az a fogával különös figyelemmel bánjon. A fog kérdések egyébként jelképesek!! A fog szimbólum. A fog jelképezi a magyar nyelvben a jövő időbe vetett hitet (-ni… fog egyenlő a jövő idő képzésével), a fog mint rágószerv az élet energiáknak a mennyiségi és minőségi állapotára is utal, és a fog szó jelenti a magyar nyelvben azt is hogy “tart” valamit az ember, tehát hosszútávon kitart.

Erősíteni kell a lelket, de a fizikai szervezetet is.

Fontos a szabad levegőn fényben való tartózkodás (a levegő tisztít, a fény vidámít). Rendszeresen tegyünk erőpróbákat, ne restelljük a fizikai munkát (városban lift helyett lépcsőzés, kertes házban favágás). Friss élelmiszereket fogyasszunk (élő az, ami a konyhapulton egy-két nap alatt megromlana), kerüljük a tartósított vegyszeres élelmiszernek látszó kémiai termékek fogyasztását. Immunizálhatunk gyógynövényekkel, ősszel ilyen a csipkebogyó (C vitamin), csalántea (vas, ásványi anyagok) és a zsálya (a hosszú egészséges élet segítője). Légúti erősítést támogat a menta (gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő) és a kakukkfű (tüdőt tisztít).

Összegezve, ezekkel a témákkal kell foglalkoznunk 2020 őszén egészen 2021 tavaszáig. Spirituális értelemben tehát a munkálkodásunk a hosszú távú kitartásunkat célozzák, fő témánk a mély belső lelki erők megtalálása, szinten tartása, erősítése. Kulcsszó a bölcs ember, a belső tanácsadó megtalálása saját tudatalattinkban, és az életünkben. Kapcsolódjunk Önmagunkkal. Nyilván ezek után a gondolatok után feltételezhetitek, hogy ez egy megalapozott gondolatkör az asztrológiával való foglalkozás ajánlására! Tekintsetek a szép csillagokra és olvassatok sokat, kétségek esetén keressetek fel megbízható, hiteles segítséget. Hosszú távú élet terveket kell helyes irányban tartani.

Mindenfelé csak a durvaság. Erők és Energiák – retrográd Mars a Kos zodiákusban:

Most 2020. szeptember 9-étől november 13-áig tartó hátráltató hatással kell számolnunk. A nagy célok érdekében hatalmas energiákat működtet ez a mély energia, mégis hiányzik valami a sikerhez, a retrográd hatás egy negatív energia, ez asztrológiai rend szerint minden második esztendőben nehezíti az életünket. Most sok dolog nehéz: olyan mintha beton csizmában szeretnénk járni… Érintett terület az üzlet, a szex, a Föld és az emberek életerői, az Élet Energiák.

Leromlanak fontos dolgok. Kommunikáció kapcsolatok – retrográd Merkur a Skorpió jegyben:

Az emberek közötti kapcsolatok, a számítástechnika, a kereskedelem, a közlekedés, a turizmus, a kereskedelem az érintett területek. Sajnos nem csak a közlekedési korlátozások és a maszk viselés keseríti meg az életünket, hanem érezhető károkat és tapasztalhatunk a gazdálkodás működésében. Röviden összefoglalva: minden sokkal nehezebben működik, ami a mindennapi élet közvetlen működésével járna rendesen. Egyszerűen semmi nem megy normálisan.

A kulcs mégis a szépség, az esztétika. Kapcsolatok kezelése

A Mérleg Zodiákus havában és mert hosszú ideig az egyik párkapcsolatra utaló bolygónk, a Mars is domináns helyzetben van a szezonnyutó képekben, nyilván foglalkoznom kell a kapcsolatok minőségével!

A veszekedős hangulatot erősítheti az összezártság, és a tehetetlenség. Magunk körül a világban azt tapasztalhatjuk, hogy a külvilági kapcsolatokban, üzletben, szomszédságokban át rendeződnek a dolgok. Az emberek keresik az új helyzethez megfelelő helyzeteket, munkát váltanak, esetleg költöznek, cégek zárnak be, és új szükséges vállalkozások nyílnak. A párkapcsolatokra is kihat a megváltozott életkörülmények rendszere, az összezártság katalizátorként működik a kapcsolatokban. Sokan kénytelenek most szűkebb helyen élni élet terület szempontjából, másokat a munka késztet időszakos távkapcsolatra. Ezekben az időszakokban különlegesen fontos az hogy a fejlődési irányt egyéni szinten helyes Horizont felé célozzuk! Hosszútávon nem lesz gond az, ha valaki szorosan sűrűn egy élet területen kénytelen élni, és azt sem hogyha távolságban van két egymást szerető ember. De nagyon fontos, hogy a tudatalattinktól a hajszálaink végéig tudjuk, hogy megfelelő irányban tartanak a dolgok, és a haladási cél azonos! Ezért kétséges esetekben, a sorsunk vizsgálatával tekintsük át, hogy milyen zászló alatt halad életünk hajója. Amennyiben a sorsvonalunk haladási célja megfelelő, és az útirány hosszútávon biztató, akkor a 2020 őszi lassuló tempók nem lesznek sorsunk haladásának a kárára. Biztatólag írom, hogy időnként valóban érdemes lelassulni és ezt a lelassult, kevésbé látványos életstílust megtölthetjük értékes tartalmakkal. Újra szeretném hangsúlyozni a lelki munka fontosságát a belső életminőség értékességét, haladjatok hát a magatok tempójában csendesen, szükség szerint forduljatok spirituális megerősítésekhez.

Legyetek jól! Elsősorban Önmagatokkal.
Vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek. Tartsátok magatokat kívül belül jó formában, szeretettel kívánok mindőtöknek kellemes csendes őszi időket.

A kapcsolatok havában hadd fogalmazzak meg egy kérdést (kérést). Nekem magamnak az ősz a kedvenc időszakom, amikor felelevenítem és újra kézbe fogom az életem értelmeit, a spirituális témákat, a könyveket, a munkámat, az ősz számomra egy újraszületés. Ha az őszi elemzésem sorait eddig olvasod, és eddig az utolsó bekezdésig eljutottál, kérlek írj egy őszinte sort arról, hogy számodra az Asztrológia miben jelent segítséget? Miért olvasol csillagvizsgáló elemzéseket, mi jelentette számodra valaha az asztrológia kapaszkodót, és a jövőben vajon milyen témákról olvasnál szívesen?

Ha szeretnél visszajelezni, akkor a technika segítségével ezt bármilyen csatornán megteheted. Ha a többieket is szeretnéd üdvözölni és jelenlétedet felvállalod, megjegyzéseidet írhatod nyilvános kommentben. Ha csak nekem szeretnél írni bizalmasan, küldj privát üzenetet, elektronikus levelet, esetleg telefonálj.

Tudnod kell, hogy az idők kicsit csendesednek, sötétednek, de nem vagy egyedül.

Bármikor olvashatsz, bármikor írhatsz. Ragyogjanak rátok a csillagok!

Szeretettel:
Imolai Judit asztrológus
Telefon: nulla hat 209462293
2020.10.03.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
»»» tovább olvasom ... 2023.01.02.

2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
»»» tovább olvasom ... 2022.07.04.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Itt a vége, készülünk az év végére
Itt a vége, készülünk az év végére

Téli horoszkóp 2020.
»»» tovább olvasom ... 2020.11.28.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
»»» tovább olvasom ... 2020.05.20.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
»»» tovább olvasom ... 2020.03.27.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.