Gyermekvárás - családtervezés

a csillagok segítségével

Az asztrológiát - ugyanúgy mint a hagyományos orvoslást - régóta foglalkoztatja, hogyan lehetne segíteni a nőket, családokat abban, hogy régóta hiába várt, illetve gondosan megtervezett nemű gyermeküket hívhassák életre.
Míg a nőgyógyászat elméletei inkább a kromoszómákkal, géntérképpel foglalkoznak, az asztrológia számításai a születési horoszkópból, a radix képletből indulnak ki. A születési horoszkópban a bolygóállások, jegyek, házak, fényszögek végtelen számú variációjával mint egy kozmikus ujjlenyomattal írható le az ember, milyen tulajdonságokat kapott a fizikai születésben, melyek alapján a horoszkóp családtervezésre is használható.
Jónás-elméletként (az először tudományosan ezzel a témával foglalkozó pozsonyi pszichiáter, Jónás Jenő neve után) ismerik az asztrológusok azt a módszert, melynek alkalmazásával a termékenységi periódusok meghatározhatók, illetve a fogamzás pillanatának tervezésével a gyermek nemének megválasztására is nagy esély nyílik. A módszert olyan nagy magyar asztrológusok is vizsgálták tapasztalati igazolás céljából, mint Baktay Ervin és Győrffy László; az akkoriban több mint 8000 nővel végzett megfigyelés hozta azt az eredményt: az elmélet igen jó eredménnyel használható!
Sok gyermekre váró hölgy szeretné, ha gyermekáldásnak örülhetne akkor is, ha fizikai - biológiai - lelki alkata miatt nem tartozik a könnyen teherbe eső anyatípusok közé. A teherbeesés kérdésének biztonságosabbá tételére a napok megválasztása előtt is fontosabb kérdés a lelkiség: vajon miért nem jön azonnal a gyermek, ha az elvi elhatározást már meghozták a szülők? Bizonyos ki nem mondott lelki kérdések, tudatalatti nem-akarás, a partner miatti bizonytalan érzések vagy hárítás, a túlzott munkavégzés, stressz, egzisztenciás kérdések miatti szorongás eredményezheti a teherbeesés késlekedését. Tehát a napok gépies kiszámítása előtt fontos, hogy az embert, a nőt mint kapcsolataiban létező lelkiséget tekintsük, ugyanis ezek harmóniája nélkül az elvi számítás nem sokat ér. Ebben a tekintetben is segítséget nyújt az asztrológia, hiszen a születési horoszkópból kiolvasható a személyiségrajz, a motivációk, a szellemiség, az érzelmi hozzáállás.
A családtervezésnél a horoszkópon belül a Holdat különösen kitüntetett figyelemmel követjük, képletünkön belül ez a bolygó szimbolizálja a lelkiséget is, az anyaságot is.
(Lásd: www.astrologia.hu honlapon az Olvasnivalók között: A Hold című írás.).
Bár bizonyos születési állásoknál (születési képletben Rák, Mérleg, Halak, vagy házhelyzetnél ötödik ház) a teherbeesés könnyűnek tűnik, néhány napjegynél (születésnap a Kosban, vagy Oroszlán, esetleg Bak hölgy) a fogamzásra többet kell várni, a horoszkóp értékelésével kiszámítható, hogy melyek a fogamzásra legvalószínűbb napok. Mindig figyelembe kell venni a születési képletben megmutatkozó összkép egészét, a hatások összességét - ezt bízzuk asztrológusra.

RÓZSASZÍN VAGY KÉK HOLDACSKA?

Előfordul, hogy több gyermek után már az is foglalkoztatja a szülőket, hogy a fiúk vagy lányok után már másik nemű babát szeretnének a családban. Ekkor van lehetőség arra, hogy az egyébként gondtalan teherbeesést tervezzük olyan módon hogy nagy valószínűséggel a kívánt nemű gyermek foganjon. A Holdnaptár segítségével lehet megválasztani azokat a napokat, amikorra ütemezhető az együttlét -az ezeken a napokon kívül eső együttlétkor a fogamzásgátlás nem gyógyszerrel megoldott módszeréről gondoskodni kell. Az elmélet: a Holdnaptárt figyelni kell és ezek szerint ha a Hold állása Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, vagy Vízöntő akkor fiú, ha pedig Bika, Rák, Szűz, Skorpió, Bak vagy Halak, akkor lány gyermekre számíthatunk. Ugyanez az elmélet alkalmas arra, hogy ha a fogamzás idejét pontosan ismerjük, még az ultrahang kép értékelhetősége előtt tudhatjuk, rózsaszín vagy kék holmikkal készülhetünk.
Mindezen számítások és a tervezés mellett jó, ha megtanuljuk elfogadni: a természet bölcsessége végtelen, és a dolgok egy jó része bizony meg van írva. A világ látott már példát arra, hogy az emberi tervet egy rendkívüli tüszőérés, vagy egy több napon át élő sejt írja felül - ekkor köszönjük meg, hogy a Gyermek, egy új kicsi Lélek felnevelő szülei lehetünk, akinek a végtelen világban mi vagyunk a mindene...

Mindig vegyük figyelembe, hogy személyes kérdéseinkben az általános időminőség keretet nyújt, ám ha pontos képet szeretnénk kapni lehetőségeinkről, akkor saját születési horoszkópunkat kell elsősorban alapul venni - ebben segítséget asztrológustól kérhet. Abban a reményben, hogy saját vágyaihoz, boldogságához találjon segítséget,


Gyermekvárás - családtervezés


Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.