GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
Itt a vége, készülünk az év végére
ITT A VÉGE. Készüljünk a 2020 év végére!
Astrologia E-Zine & Holdnaptár ©ImolaiJudit
Asztrológiai prognózis 2020. november 30.

Kezdhetném az elemzésem azzal is, hogy vajon milyen lesz az időjárás karácsonykor?… Mert ez minden évben nagyon érdekel minket. De tudom, hogy a legtöbb embert most azt foglalkoztatja: vajon miben változtatja meg a járványhelyzet az életünket?! Lássunk tisztán a csillagok segítségével. Mire számíthatunk, és mire kell figyelnünk? Ebben a cikkben több nagy tartalmat foglalok össze és szeretettel küldöm:
O Év vége 2020-ban, hogyan zárul az esztendő?
OO A 2020. téli fontos asztrológiai időpontok. – Eklipszek, fontos időszakok és jelentéstartalmak, kvartálképlet télhoroszkóp (kapcsolat, anyagiak, egészség, ünnepek); Bolygómozgások és fontos dátumok; Kedvező időszakok és jótanácsok.

O Év vége 2020-ban, hogyan zárul az esztendő?

Van valami sötét a levegőben…
Az adventi készülődések 2020. november 28-án vasárnap indulnak el, négy hét lesz így Karácsonyig. Természetes, hogy elkezdjük tervezgetni az év végi ünnepeket: spirituálisabbá válik a szemléletünk 2020 november 21-től, amikortól a Nyilas zodiákusba lép a Nap. A decemberi kapcsolattartás formái valószínűleg nem változnak meg nagyban ahhoz képest, hogy járványügyi korlátozások választják szét az embereket. Sőt! A őszi-téli horoszkópok elemzésével azt láttam, hogy a járványügyi helyzet valós nehézségei még súlyosbodhatnak is. Ugyanis 2020. november 30-án egy olyan Telihold vár ránk, amely egyben eklipsz (elsötétedés) is! A Föld árnyéka vetődik a Nap fénysugarai elé, és a Hold komor arcra vált. Mindezek után, a 2020 december 14-én az Újhold is egy eklipsz-időpont, a Nappal egy zodiákusban járó Nyilas Újhold rövid időre a Nap fénye elé áll. Micsoda december közeleg ?!...

Telihold, holdfogyatkozás a levegős Ikrek jegyben
A 2020. november 30-i napon a Nyilas Nappal szemben áll az Ikrek Hold, a két pólus között a föld árnyéka rávetődik a Holdra. Igen erős Telihold ez, egy komor jóslattal. Jelkép ez, nem is akármilyen: a levegő elem a kapcsolatokra és a közösségre vonatkozik, társadalmi és szomszédokat illető témákra utal. Az eklipsz hozhat elromlásokat és elmúlást, amit bölcsen illik fogadni. Ami most romlik el, ahhoz a világért sem szabad ragaszkodni, hanem inkább a sötét hajnal után következő fényeket keressük majd. Az igen intenzív holdfény segíti az intuíciónkat és az alkotó készséget, “tanító” jelenségek történnek, amelyek megvilágosító gondolatokat szülnek. Hihetetlenül termékeny lehet minden olyan most születő gondolat, amely a jövőben hoz fejlődést a tanulási folyamat eredményeképpen. (2012. év november végén 28-án hasonló időminőség volt, ha írsz naplót nézd vissza, emlékezz az akkori tapasztalatokra, milyen régi kapcsolatok voltak a témáid akkor.)
A Nyilas havában az Ikrek Teliholdnál bekövetkező Holdfogyatkozás általános kapcsolati, testvérségi, és szomszédos államokkal tartott kapcsolattartási helyzetekben hoz fordulópontot. Először szoktak megjelenni a tönkremenések és elromlások, majd a bukott helyzetek romján az ember elkezd új utakat keresni. A kapcsolati kötelékek széthullhatnak akkor, hogy ha szükséges: helyükbe új kapcsolatok, egymásratalálások, szerződések szülessenek. Főleg egy széles társadalmi réteg érintett, pedagógusok, gyógyítók, szociális ellátás és az értelmiség. Sorsfordulót élnek át a kollektív pénzügyi támogatásban részesülő emberek és a nonprofit elven dolgozók.
Magánéletünkben kerüljük az átgondolatlan szóbeli konfliktushelyzeteket, az aktuális törvényi szabályozást áttekintve rendezzük iratainkat, kapcsolatainkat, és az öngondoskodás távlati céljával teremtsük meg saját jövőnket. Saját érdekünkben, tanuljunk és folyamatosan képezzük magunkat. Próbáljuk kezelni a stresszt, nyugtassuk meg gondolatainkat, igyekezzünk az Ikrek kódolt üzeneteit érthetővé fordítani magunknak. Meditációs szertartást végezhetünk, engedjük el a múltat, tudatosítsuk jelenünk, képzeljük el a vágyott jövőt.

Sorsfordító napok: Eklipszek – Kire hogyan hat ez most?
Sorsfordulókat jelöl ki a fogyatkozás e két napja, amikor bármilyen irányban megfordíthatja a sors és az élet szekerét, és az embernek is van hatalma arra, hogy használja a karmikus akaratát. Érdemes jegyzetelni az eklipsz napján (plusz-mínusz három nap) történteket, jelképeket – ezt tudjuk később elemezni, értelmezni. A Telihold ábrában a Nyilas Nappal szemben áll az Ikrek Hold a képlet negyedik házában, az emberek otthon várják a járvány kimenetelét, a képlet életét jelentő ascendensen három nehézsúlyú bolygó, a Plutó Juipter Szaturnusz von komor felhőt az előrevezető kilátások felé. Kemény kapu, szigorú őrökkel. A járvány témát (is) jelentő Neptunusz stacioner, éppen áll, majd előre indul később lassan. A világjárvány kilátásai jelenleg előrejelezhetetlenek, és a kimenetel erősen függ az emberek tudatosságának fejlődésétől. Mint amikor az Olympus istenei figyelmeztetésképpen és nevelő céllal villámokat szórtak és ködöt, hullámáradatot küldtek az emberi lények világába, ha ők tiszteletlenek voltak és nem tudták a helyüket a teremtett halandó világban. Kicsiny lény az ember, és a jelképek terelnek, segítenek. Most még lehet figyelni, tanulni, megérteni, elfogadni, fejlődni.
Asztrológusi szemmel érintett emberek lehetnek a karmikus változásokban főleg a Nyilas, Ikrek, Szűz és Halak jellegű emberek (tehát akinek Napja, Holdja, aszcendense vagy születési uralkodója ezekben a zodiákus jegyekben vagy Radix horoszkópjának főtengelyén áll).
Az életút előmenetelben, sors haladásban változást tapasztalhatnak főleg a Kos, Rák, Mérleg, Bak jellegű emberek (tehát akinek Napja, Holdja, aszcendense vagy születési uralkodója ezekben a zodiákus jegyekben vagy a radix horoszkópjának főtengelyén áll).
Mérföldkövek változhatnak meg az Oroszlán, a Vízöntő, a Rák és a Bak jellegű emberek életében (tehát akinek Napja, Holdja, aszcendense vagy születési uralkodója ezekben a zodiákus jegyekben, vagy radix horoszkópjának fő tengelyén áll).
Pontos prognózist, és a változások konkrét természetének kimutatását a saját egyéni radix horoszkóp és az eklipsz horoszkópok egybevetített elemzésével tudunk látni. Ha érted az asztrológia nyelvét, akkor a horoszkóp ábrába beírtam a pontos időpontokat: tranzit képletet készíthetsz magad is és értelemmel nézzed. Fontos ügyekben érdemes konzultációt kérned, mert a nagy dolgok kívülről jobban látszódnak és megerősítést, segítséget és tanácsokat kaphatsz.

OO A 2020. téli fontos asztrológiai időpontok Eklipszek, fontos időszakok és jelentéstartalmak, kvartálképlet télhoroszkóp (kapcsolat, anyagiak, egészség, ünnepek); Bolygómozgások és fontos dátumok; Kedvező időszakok és jótanácsok.

Téli horoszkóp
A Bak Zodiákus Hava kezdődik el 2020. december 21-én, budapesti idő szerint számolva, 11:02-kor lép a Nap a hűvös Szaturnuszi Bak jegybe. A kvartál képlet egy egész negyed évre tehát egy teljes télre előre mutat jelképeket – lássuk a jelentéseket. Megtudhatjuk ebből a csillagképből az időjárást, az előnyös és esélytelen tevékenységek jellegét, természetesen kutathatjuk a járványügyi helyzet kilátásait, és mundán képletként a társadalmi és politikai környezetet, általános idő minőséget. A 2020-as esztendő telére ez a mundán képlet (Bak Nap és Merkur, Halak Hold, Nyilas Vénusz, Kos Mars, Vízöntő Jupiter és Szaturnusz, Bika Uránusz, Halak Neptunusz, Bak Plútó) a következőket ígéri:
A járványügyi helyzet fokozódik, és elhúzódóan hosszan terjed időben és térben. A mundán képlet első házában a Hold és a nemrég direkt mozgásba váltott Halak Neptunusz a vírus akadálytalan terjedésére ad aggasztó jelet, az emberek támasz nélkül sodródnak az események hullámán. Az információk követhetetlenek és ellenőrizhetetlenek, az irányítást és vezetést jelölő Bak Merkur a Nappal együtt igyekszik elevációban uralni a képletet, kimondott szabályok és törvények vannak, a lelket és embereket jelölő Holddal fesztült fényszögben kvadráttal kapcsolódnak, nyomasztanak. A rend fenntartását jelképező Mars a képlet első házában Kosban menetel, kapcsolódva a hatalmat adó Plutóval. Mivel a Jupiter-Szaturnusz-Plutó pontos társulása a háromszori találkozás után már nem ismétlődik meg, van esély a járvány növekedésének lassú elülésére, és egy-két év alatt a gazdasági visszaesésből is fel lehet állni. Az egész emberiségnek próbatételt jelentő járványból pozitív hozadékok is születhetnek, fejlődéseket jelenthetnek a kényszerből létrejött új kapcsolódási formák, kommunikációs fejlődés és az értékek átrendeződése.

Nagy váltás jön
Nem is látjuk át saját nézőpontunkból egy emberöltő alatt, micsoda nagy változások állnak küszöbön. 2020. decemberben a 21-i Napforduló, nem egyszerűen a Tél kezdete, de egyúttal a Szaturnusz-Jupiter sorsbolygók együttállása is! Ilyen természetű bolygókapcsolódás nyolcszáz éve történt, és az ezerkétszázas évekre visszakereshetünk a történelemkönyvekben. Év végén, 2020. december 16-án a Szaturnusz a Vízöntőbe lép és már itt is marad, előre halad. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire tudatosan élünk majd. Hogyan érkezünk el az idei év során a harmadik nehézségre, próbatételre? Végül megértettük-e, miről szól a járvány tanulsága?
Hiszen 2020 egy sorsfordító, korszakváltó esztendő, egy új világ kezdete lehet – korszakváltást jelez a Jupiter, a Szaturnusz, és a Plútó együttállása ugyanabban a Bak zodiákus jegyben, fókuszban az alap értékek és a fenntartható mértékek. A bolygók haladnak, a kozmosz színpada jelenetet vált. Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz együttállása pontosan a Napforduló napján, 2020. december 21-én a Vízöntő csillagkép elején mutatja ki az ember számára felfoghatatlan mértékű sorsfordulót. Megváltoznak a kilátásaink a világra, a társadalmi változások nem halogathatók tovább. Miközben valahol lelki értelemben és sajnos anyagilag is hontalanná válik az ember, a biztonság reménye halvány, a kiszámíthatóság megszűnik, máról holnapra élünk, és örülünk, hogy élünk. 2020-ban a Jupiter és a Szaturnusz együttállása a földi jegyből majd a Vízöntő, tehát természete szerint levegő elemben halad tovább. A Szaturnusz a Vízöntő jegybe 2020. december 16-án lép. Mielőtt a Vízöntő általános felfogásának, a korlátlan lehetőségeinek megörülnénk, és elcsábítanának bennünket a határtalan energiák reménye, még ne felejtsük: az év végi sötétség még hátra van. Meg kell változtatnunk az életkörülményeinket és a társadalmi szemléletünket. A nagy globális üzletek helyett a kis közösségi szerveződésekre kell összpontosítanunk. Együtt kell működnünk, ráadásul önkéntes alapon.
Mint láttuk, 2020-ban a technológia befolyása eluralkodott a világon, az emberek igyekeznek kerülni az élő közösségeket a kockázat kisebbítéséért – amit lehet, telefonon, e-mailben, interneten, kamerákon keresztül intézünk. 2020 év végére a karácsonyi személyes élményeinkhez, a családi összejövetelekhez is érdemes ezeket a technikai eszközöket igénybe venni.

Holdnaptár © ImolaiJudit – Asztrológiai Efemerida és a „legjobb napok”

Irodai munkák, hivatalos ügyek, szerződések
December első kettő két hetében fogyó holdnál le lehet zárni a függő ügyeket, és alkalmas az idő az elszámolásokra is. Szerződéskötésekhez kiváló két nap lehet a 2020. december 7-e és 8-a, a Szűz hold alkalmassá teszi a napokat a pontos, precíz munkavégzésre, logikus szemléletre, pedáns munkákra.

Háztartási munkák takarítás
December első két hete fogyóhold időminőség, emiatt egy kiadós év végi lomtalanításra tökéletesen alkalmas két hét. Takarításra alkalmas, mosásra tisztogatásra a 2020. december 2-a 3-a 4-e, amikor a Rák holdnál minden vízzel végzett háztartási munka sikeres eredménnyel jár.

Kapcsolatok, Év végi üdvözletek
Év végi üdvözlő kártyákat, kisfilmet, írásokat, fotó kollekciókat készíthetünk és kreatív ajándékokat alkothatunk 2020. december 5-én és 6-án, amikor az Oroszlán hold támogatja az alkotó készséget és a művészeteket. Az elkészült gyönyörűségeket december 9-én és 10-én címezhetjük a megajándékozottaknak, amikor a Mérleg hold a kapcsolatokat segíti.

Vásárlások, beszerzések
Akinek ajándékvásárlási szándékai vannak, szerencsére elmúltak a feje felől az elromlások felhői! Az októbert megnehezítette a retrográd Merkur és a Mars, most viszont már mindkét mozgást és közlekedést jelző planéta direkt haladással és problémamentesen működik. Az Adventi készülődések 2020. november 28-án vasárnap indulnak el, négy hét lesz így Karácsonyig. Az ünnepekre való előkészületek során vegyük tekintetbe, hogy számos korlátnak és szabályszerűségnek kell megfelelnünk. Időben kezdjük el háztartásunk előkészítését az év végi konyhai teendőkhöz, és gondoskodjunk az ünnepi kellékekről előre. A beszerzések tekintetében érdemes előre gondolással és takarékosan foglalkozni, listákat írjunk, vegyünk időben tartósan elálló készleteket is, és részesítsük előnyben a saját készítésű finomságokat a drágán-készen vehető luxus holmik helyett. Feltétlenül áldozzunk az egészségünk oltárán is: a tradicionális magyar konyha gazdag a nem túl drágán, de egészségért főzhető alapanyagokban. Legyen az asztalunkon mindig friss gyümölcs is, alma, citrusok, olajos magvak. A házilag főzhető ételek készülhetnek gyökérzöldségek, cékla, burgonya, savanyú káposzta alapok felhasználásával. Az étel készítésnél tudatosan készüljünk fel arra, hogy az idő és az ár értékek fordítottan arányosak: a nagyon finom, ám sok munkával előállított finomságok igazából nem drágák viszont megfelelően sok idő és áldozat, természetesen szív (lélek) hozzáadásával készülnek el.

Kozmetika, bőrápolás, szépséges dolgok
December első két hetében a fogyó holdnál tarthatunk étkezésben könnyebb napokat, esetleg egy kis böjtöt, készüljünk fel az év végére, amikor bőségesebben szoktunk táplálkozni.
Bőrápolásra, bőrtisztításra, szőrtelenítésre kiváló nap a december 15-e és 16-a, amikor Bak holdnál akár házi módszerekkel is sikeresen végezhetjük el a beavatkozásokat. Problémás körmök ápolására, pedikűrre is megfelelőek ezek a napok. Bőr-kérdésekben a programozható és beavatkozással járó kezeléseket kerüljünk addíg, míg november 22-től december 5-ig a Skorpió Vénusz a bőrt sérülékennyé, szakadóssá és gyulladásra hajlamosság teszi.

Pénzügyek, anyagi dolgok
Ősszel 2020. november 22-étől december 15-éig a skorpió Zodiákus jegyben jár a harmónia bolygónk, a Vénusz. Érzelmileg belső magánnyal, fájdalmas érzelmekkel, lelki szegénységgel találkozhatunk, megnőhet az édessség-túlfogyasztás, és a meggondolatlan hitelfelvételek. Foglalkoznunk kell a belső önértékelés támogatásával, és gyakoroljuk a tudatos önismeretet. Ez a bolygó kombináció kapcsolatainkat is érinti, figyelnünk kell a kommunikációnkra, és vélt vagy valós sérelmek miatt ne keveredjünk konfliktusba.
Az év végi decemberi hónapban a cégek a nagy döntésekkel kivárnak, és az emberek is a jövő évi új rendeleteket és lehetőségeket várják. Bölcs dolog lenne a szálakat inkább elvarrni, mint új dolgokat kezdeni. Amilyen ügyet nem sikerült tető alá hozni december 14-ig, azzal érdemes a jövő esztendőt megvárni.

Egészség, orvosi ügyek, járvány téma
Minimalizáljuk a kapcsolatainkat, a legkevesebb emberi kontaktus számmal igyekezzük megszervezni az év végét. Megszokott orvosságainkat telefonon vagy e-mailben kérjük el és a gyógyszertárban TB szám bemondásával megkapjuk a szükséges kéréseinket. Amennyiben nem sürgős, decemberben kerüljük el az egészségügyi intézmények személyes látogatását.

Lucázás, Luca-naptár készítés
December 13-ától december 24-éig készül a házi Orákulum: a Luca naptár. Minden nap felírjuk a megjegyzéseket, időjárás, történések, szimbólumok kulcsszavakban. A naptárt később előrejelzésre használhatjuk az egy nap = egy hónap jelképként a jövő esztendőben. Naplót írunk a lelkiállapotunkról, felírjuk a gondolatainkat és érzelmeinket. Később foglalkozunk a megjegyzéseinkkel és elemezzük a tapasztalatokat, megfogalmazzuk a kilátásokat.

Téli napforduló, a Bak havának kezdete
A téli napforduló időszaka, mint Bak hava, egy jelképes horoszkóp és egyben, ez egy mundán képlet, egy kavartál csillagkép. Ebből a radix alapból készítek prognózist a téli időjárásra, mundán képletként a társadalmi helyzetre is vonatkozik, csakúgy, mint az emberek lehetőségeinek ki látására. 2020. december huszonegyedikén van a csillagászati téli napforduló, elkezdődik a karácsony időszaka, spirituális időbe lépünk, Karácsonyváró hangulat árad szét.
A téli napforduló csillagképének elemzéséből negyedévre előre kulcsszavakban az látszik, hogy a Karma bolygó zodiákus jegy váltása miatt (a Szaturnusz a Bak jegyből a Vízöntő zodiákusba megy át,) – sajnos számítanunk kell arra, hogy a pandémia kilátásai súlyosbodnak. Az emberek szabadok akarnak lenni, és elegük van a korlátozásokból. Ezt erősítik a kereskedelmi reklámok is, amelyek fogyasztásra, vásárlásra ösztönöznek. Sokan gondolhatják a szeretet elvén is, hogy a személyes kapcsolatok fontosak, és megélénkülhetnek a találkozások, összejövetelek. Ezek összegzett szomorú hatásaként, a járványügyi számok emelkedése valószínűsíthető. Lesznek olyan embertársaink, akinek egyéni sorsában a levegő jegy úgy jelentkezik, hogy „megszabadulnak” a földi keretektől, és új Karma kört kezdenek.

Karácsony, december 24-25.
Az év legszebb ünnepe lehet, és mindenkinek a lelkében felerősíti az érzelmeket ez az ünnep. Talán előre is lehet foglalkozni azzal, hogy gyönyörű legyen, igazi adventet tartsunk és készüljünk. A karácsonyi csillagzatban idén Bika Holddal együtt áll az Uránusz, eredet (és technikai) megoldások születnek a szervezésben és a kapcsolattartásban. Ne az anyagi dolgok és a tárgyi ajándékok nehezítsék el a hangulatot. Vissza lehet nyúlni a tradícionális ünnepi szokásokhoz és kellékekhez. Nehéz lehet a hangulata a nem felvállalt kapcsolatban és az egyedül élőknek, hatalmas távolságnak élhetik meg a fizikai korlátokat és eluralkodhat a kapcsolattalan egyedüllét érzés, habár tudni kell: a fényszög nélkül álldogáló Vénusz visszakerül a körbe, ez gyorsan múló idő. Mintha megállna a sorskerék, a járványról most kevés a hír, a Neptunusz lassú még, fényszögtelen, és nincs semmilyen irányban látható elmozdulás. A kapcsolattartás korlátozott, mégis megszülethetnek a remény fényei. Karácsony másnapján is Bika Holdnál örülhetünk a házi készítésű dolgoknak, és a rendkívüli ünnep is örömöt hozhat, a Hold kijut az Uránusztól a Nappal alkotott trigonba. A két fővilágosító „okkult” házban tartózkodik éjféli nézőpontban, így a visszavonulás kap jelentős szavazatot – csendes, meghitt Karácsony legyen mindannyiunk életében.

Időjárás (külső körülmények és hangulatunk)
Kertek alatt a ludaink is megfagynak. Végül, mégis írok a várható időjárásról: hideg télnek nézhetünk elébe. Sajnos a köd és a sötét nyirkos idő gyakori lesz. Van esély arra is, hogy több havat lássunk, mint tavaly. Jó hatása ennek az lehet, hogy a természetben, a földeken a kártevők meggyérülhetnek. Örömmel kereshetjük fel a szabadban a hidegben végezhető sportjainkat, ha a vidéki emlékeink közt még tárolunk csúszkálásra, korizásra alkalmas kicsi helyeket, távol a tömegtől. Foglalkozzunk a madárkákkal és a kint telelő állatokkal is: egy egész családot összehozó több napos barkácsolást szervezhetünk, ha madáretetőket készítünk, amelyeket aztán később rendszeresen megtöltünk finom magocskákkal. Gondoskodjunk az udvari állataink biztonságáról is: hungarocell és faanyagokkal, régebbi pokrócokkal, szőnyegekkel akár házilagos módon próbáljuk szigetelni a házon kívül telelő állataink élőhelyét. Viszont a fűtés költségek beosztásával rá kell készülnünk az év végére, mert hosszú ideig számítanunk kell a fűtés szükségességére. Hátborzongató belegondolni abba, hogy a „maradj otthon” mondat hogyan élhető át annak a számára, akinek egyáltalán nincsen otthona – és még gyülekezni, sorakozni sem szabad az ételosztások korábbi tradíciója szerint. Próbáljunk tevékenyen segíteni abban, hogy lehetőségeink szerint érdemi segítségek (pénz, étel, meleg holmik) jussanak el a rászorulókhoz.

Meddig kell kitartani? (Személyes véleményem)
A jelenlegi járvány természetét orvosi szempontból igazából senki nem ismeri, és körbenézve személyesen azt gondolom, hogy a tanulságok teljes mértékű meg fogadásával még távolról sem végeztünk. Ugyanis, a korlátozásokat élik meg az emberek többsége, és még nem teljesen látták be, mire szolgál mindez. Saját szememmel én magam láttam olyan embert, aki az állán már hordja ugyan a maszkot, mert a troli buszra csak így léphet fel – viszont kezében a bevásárló szatyor a szájában pedig egy papír készpénz bankó (!), így siet a jármű után. Tanulhatjuk az udvarias távolságtartást is: szintén énvelem történt, hogy míg én a távolságot tartom a benzinkút kasszája előtt, egy “úriember” elémvág és lerendezi a fizetését…(Vajon én mire várok?…) Számos egész jó használható napi receptet kapunk a televízión keresztül a médiából, hogyan kell hordani a maszkot. Biztos, hogy elhangzott az is: tüsszentés után már jobb egy másik maszkot hordani. A valóságban pedig – szintén előttem zajlott le – egy kasszás lány érezte a tüsszentés ingerét, lehúzta a szájáról a maszkot beletüsszentett a kezébe, és arcára visszaigazította a csinos textilt, és - kézmosás nélkül - folytatja a pénzkezelést.
A nagy karmabolygók utat és kereteket mutatnak. Az egyik legfontosabb tanulnivaló a föld zodiákus jelben haladó három nehézsúlyú bolygótól, hogy tudatosan és saját kereteket kell felállítani. Bizonyára képtelenek lennénk megszámolni a közösségi oldalakon a kommenteket, hogy a kettős mércék mennyire zavarják az embereket. De hiába vitatkoznánk arról, hogy mit szabad a kutyásoknak, mit szabad a dohányosoknak, és miért döcög a kontaktkutatás. SAJÁT meggyőződésből kell rendet és kereteket tartani. Éppen azért, mert bizonyos dolgoknak egyébként is éppen úgy kellene rendben lennie, a kézmosástól a köszönésen át a föld értékeinek megbecsüléséig.
Ha a tudatosodás tanulási folyamata igényli, a járvány velünk marad a jövő évben is, vagy akár 2022-ig húzódik. Mert - még nem mondtam? - 2021 a Szaturnusz éve lesz. Rendezkedjünk be tehát arra, hogy feltaláljuk magunkat a rendelkezésünkre álló kereteken belül, főleg lelkileg is értve, belül.

Ünnepekre készülünk
Tudom, hogy szívesen hallanátok azt, hogy a karácsonyi Angyalka visszahozza a régi idők karácsonyi hangulatát és újra mind egybegyűlhetünk. Az én szívem is sajog, amikor emlékezem: pont novemberben-decemberben az ezoterikus világban is az év legnagyobb létszámú összejöveteleinek örvendezhettünk. Az idei év más lesz sajnos… Asztrológusként azt javaslom, hogy igen megfontoltan, saját magunknak korlátokat állítva, csak kevés számú embert keressünk fel személyesen. Nagyon kedves karácsonyi köszöntés lehet az is, ha távolságból, szeretteinknek küldött meglepetést továbbítunk ünnepi köszöntést. Egy hangfelvételre készített énekszó, régebbi képekből készített fotó montázs, e-mail üzenetek, skype beszélgetések, családi zoomolások tehetik biztonságossá az idén az év befejezését. Azért, hogy jövőre, és azután, és még nagyon soká, legyenek ünnepek, és legyenek élő, a létnek és egymásnak örülő emberek. Boldog ünnepeket!

Ehhez kívánok az ünnepekre szeretettel kellemes időt, egészséget és kiváló közérzetet, lelki békét, pihentető és meghitt jó érzéseket!

Ragyogjanak rátok a csillagok!
Imolai Judit
Asztrológus

Kedves Olvasóm! Ebben a télről szóló cikkemben az általános asztrológiai hatásokat írtam le, amelyek mindenkire vonatkoznak, mint egy meteorológiai előrejelzés: ez egy prognózis az asztrológiai időminőségről. Egyéni élethelyzeteket és konkrét kérdéseket pedig úgy lehet elemezni, hogy egyéni foglalkozásban a nyárról szóló csillagábrákat összevetítem és elemzem a saját személyes horoszkópot. Konkrét személyes kérdésben egyéni elemzést lehet kérni – adott esetben mit lehet tenni, és mi az ami veszélyes. Ha érdekel a személyes elemzés?, Telefonon Messengeren Skype-on a korlátozás időszakaiban is dolgozom, elérhető vagyok. Online elérhetőségeimen nyugodtan keressetek, kérdezzetek - online változatlanul és folyamatosan szívesen segítek. Konzultációt lehet kérni Telefonon, Messengeren, Skype- on.

Ragyogjanak rátok a csillagok!
Személyes asztrológiai konzultációhoz elérhetőségeim:
Imolai Judit asztrológus Telefon: +36 20 9462293
2020.11.28.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
»»» tovább olvasom ... 2023.01.02.

2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
»»» tovább olvasom ... 2022.07.04.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
»»» tovább olvasom ... 2020.10.03.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
»»» tovább olvasom ... 2020.05.20.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
»»» tovább olvasom ... 2020.03.27.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.