GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
ÉGETŐ NYÁR

2022 július-augusztus-szeptember, negyedéves horoszkóp előrejelzés
Mit ígérnek a csillagok? @Imolai Judit Asztrológus

=…ebben az írásomban…=
*I.*Használható időpontokat, adatokat sorolok fel a 2022. nyár tervezéséhez: mit, mikor tegyünk?
*II.*Küldök egy csokrot a nekem gyakran feltett kérdésekre adott válaszaimból.
***@ImolaiJudit #asztrológus T:+36209462293 ***

*I.*Használható időpontokat, adatokat sorolok fel a 2022. nyár tervezéséhez: mit, mikor tegyünk?

ÉG A NAPMELEGTŐL…
A 2022 június végi negyedéves csillagkép ábrában egy – helyzethez képest – gondtalan nyár előrejelzése vetítődik a horizontra. Rák Nappal és fűtött érzelmekkel indul a szezon. Dacára az elmúlt két év járványának, a szomszédban dúló háborúnak és a gazdaság válságnak, most - még - minden fényesnek látszik. A negyedéves előrejelzést rejtő kvartál horoszkópban a képlet ura, a Merkur az Ikrek jegyben domicil - minden helyzetben diadalmaskodhat az intelligencia, működnek a kommunikációs csatornák, dübörög az idegenforgalom, belföld külföld, már mindent lehet. A kapcsolatokat még a Vénusz és a Mars is befolyásolhatja - itt is az uralmi helyzet látszódik, a Bika és a Kos jegyek helyzete elősegítheti a kellemes kapcsolati kiegészüléseket.
Kedves Olvasóimnak nincs olyan érzete, hogy ez már túl sok a jóból?! Pedig, ahogy a bölcs mondás tartja, “a kutya is a jódolgában veszik meg”!... Egészen örvendetes egy Hold-Jupiter találkozás, nemde? a kezdő asztrológiában is így tanítják. Azonban figyelmesebb mitológiai olvasmányok után tudjuk: Jupiter a Nagy Uralkodó, aki a hegy tetején mindenek és mindenki felett áll, a Kos zodiákusban túlhevül, mellette a Kos Hold mindenre felcsattan, mint amikor egy gyerek dafke csakazértis teszi amit ő akar. A nyarat meghatározó csillagképben a Kos Hold, Jupiter, Mars együtt már túl sok energia, a nyolcadik ház a “mások javai”: a rendszer, a pénz, a hálózatok, a Plutó láthatatlan birodalma. Egy szabad szemmel nem látható, kötött pályán, láthatatlan szálakon van mozgatva minden, és ha észreveszi is az ember - nem érzi, hogy ki tudna lépni. Mindenki mindent akar, azonnal, miért ne, mindenkinek ez a ritmusa.
Az akarat erősségét mutatja az erő bolygójának mozgása: a Mars a nyár kezdetén a Kos zodiákusban indul, május 25-től július 5-ig igazán heves. 2022. július 6-tól augusztus 20-ig a Bika jegyben, exil rangvesztettségben főleg a pénzügyeken rugózik, nem lesznek elmozdulások sem egyéni kérdésekben sem politikai téren. A lassúság a nyaralásnak kedvez, az áraknak már kevésbé. Az augusztusi időszakban következik be a legerősebb “kerékkötő” akadályozás, a Mars-Szaturnusz kvadrát, melyet tovább blokkol a két sorsbolygó, a Jupiter és Szaturnusz retrográd járása. Augusztusban igen megfontoltan érdemes intézkedni, csakis olyan dolgokat, amelyek működni is akarnak - ami nem mozdul, azt feszegetni is kár. Az augusztusi idő viszont felvethet olyan témákat, amelyek majd ősszel súlyosbodnak: ugyanis a Mars majd 2022. augusztus 21-től 2023. (!) március 25-ig lesz egy jegyben, az Ikrek zodiákusban. Ez a szokatlanul hosszú hat hónap a retrográd járás miatt nyúzódik mint a rosszul nyújtott tészta: majd október 31-től január 13-ig az Ikrek retrográd Mars próbára teszi a konfliktusos területeket, és a politikát.
Egy szó mint száz: a nyár eleje biztató, a július kézzel fogható, jól s jóra használható - kinek-kinek céljai szerint. Így legyen!

A KOPÁR SZIK SARJA
A negyedéves csillagkép lehetőséget ad az időjárás kutatására is, és habár Rák Nappal indul az idő - annak ura a Hold a Kos zodiákusban szaharai körülmények között szomjazik. Kevés alkalommal és elégtelen mennyiségű csapadék várható. Habár a rádiókban reggelente vidám hangon közlik: “Igazi strandidő várható!”, a bemondót megnézném egy többnapos mezőszéli álldogálás után, természetesen egy pohár víz enyhítő körülmény nélkül. A vizek kérdésében túlfogyasztásban vagyunk. 2022. június 28-tól december 4-ig Retrográd mozgásban jár a Neptunusz, amely jelöli a vizeket, rendszereket, nagy keringéseket, közlekedést, gáznemű anyagokat és a járványügyeket. Az biztos, hogy az időszakos szolgáltatás kimaradások szaporodni fognak, és az élet részévé válik a lajtoskocsi, meg a napelemes töltő. Az embernek meg kell látnia a jeleket: nem lehetne télen 25 fokra fűteni 200 négyzetmétert, és nem kellene 21 fokra hűteni komplett plázákat, a kerozinégetős röpködésről nem is beszélve. A régiek úgy tartják, ha a július nem főz (nincs elég eső), akkor a szeptember nem eszik (nem lesz elég a termés). Erre van sajnos valószínűség.

A TIKKADT SZÖCSKENYÁJAK
Fogyasztunk, mintha nem lenne holnap. A Jupiter a Kosban 2022. nyarán a Kos zodiákusban égeti két végéről a gyertyát, július 23-tól október 23-ig pedig retrográd mozgásban hátráltatja az anyagi ügyeket. Ebből következik, hogy nyaralásra és egyéb kellemes dolgokra a július egy kicsit jobb, mint az augusztus vagy a rákövetkező hónapok. Nem beszélve a 2022. június 5-től október 22-ig retrográd Vízöntő Szaturnuszról, amely domicil ugyan, azonban a hátráló mozgás időszakában a türelem, a belső erő, a kitartás kevéssé érvényesül, főleg az önmegtartóztatás lesz nagy feladat minden szinten. Ennek illusztrálására elég megtekinteni néhány képet a közösségi médiában a repterekről és a fesztiválokról.

A HOLDRÓL IS LÁTSZIK
Június 29-én van Rák Újhold, amikortól növő ciklusnál a 2022. július 13-án Bak Holdig tervezhetünk, kezdeményezhetünk előrevivő dolgokat. Még mindig lehet ültetni, munkát vállalni, váltani, szabadon jövőt teremteni a szív szava szerint.
Július 28-tól az Oroszlán Újholdtól az augusztus 12-i Vízöntő Teliholdig szintén segíthetnek még a nyár teremtő energiái a pozitív szándékaink megvalósításában.
Értelemszerűen (Holdnaptár táblázat itt a cikkben) a fogyó Hold ciklusokban lehet lomtalanítani, szokásokat vagy feleslegességeket elengedni. /Egy apróbetűs rész: a szokásos fogyókúrás terveket hátráltathatja a szorongás és anyagi bizonytalanság, tehát ha nem megy jól a tisztító kúra, akkor nem a Hold a hibás, hanem meg kell előbb találni a belső félelmek okát és orvoslását./
Különböző beavatkozásokra (esztétikai kozmetika, vagy orvosi kérdések) időpontok témától függően választhatók Holdnaptárral - egyéni konzultációban szívesen segítek. Egy tipp: ha bármire szükség van, azt érdemes még a nyár során elrendezni, mert az ősz kevésbé kedvez a beavatkozásoknak. Másik tipp: sokszor az olcsó a drágább!, a magán szolgáltatókat érdemesebb keresni mint kivárni a kivárhatatlant, a bizonytalant.

***

*II.*KÉRDÉSEKET KAPTAM - VÁLASZOKAT KÜLDÖK
Küldök egy csokrot az egyéni foglalkozásokon nekem gyakran feltett kérdésekre adott válaszaimból. A klienseimmel folytatott, saját kínjainkból szült és verítékkel megfogalmazott válaszokból küldök válogatást, amely talán így kiírva, sokaknak általános módon is segít. (– Egyedi esetben nyilván konkrét elemzés is szükséges lehet, és ez az általános olvasmány nem pótolja a személyes tanácsadást. –)
*
<1>Igaz-e, hogy hét szűk esztendő jön?
Úgy látszik, hogy igen, be kell rendezkedni egy duplán-triplán sokszorozódó ár-helyzetre. Kenyér, élelmiszerek, benzin, meg a mindenek ára is a csillagokba szökök. Az inflációt nem lehet megállítani, ennek oka főleg a túlfogyasztás, melynek árfelhajtó hatása van. Ameddig az emberek megadják az emelt árakat, addig azok folyamatosan emelkednek, egészen a hiányhelyzetekig, rendszerek bedőléséig. A fogyasztások mértékletes visszafogása és az önellátásra való törekvés jó irány lenne.
*
<2>Valóban lesznek-e megélhetési gondok?
Megélhetési gondok már vannak, habár sokan a “tisztes szegénység” állapotában csendben koplalnak. Az éhbéren tartott foglalkozások (közalkalmazottak) fizetésének központi rendezése az asztrológiai ábrákban sajnos nem látszik. Az oktatás és egészségügy terén a folyamatok a magánosodás felé tartanak. Az eladósodottság jelei “látszanak a Holdról is”. Pénzforrást mutat a Vénusz, amely külföldi irányból érkezik. De ahogy mondani szoktam, sajnos a bolygókra nincsen írva név… érkezhet tehát nagyobb központi forrás külföldről (kérdés kihez jut el tényleg?), vagy kereshetünk egyénileg pénzt külföldön esetleg külföldi tulajdonú cég alkalmazásában. Verítékkel jutnak a munkájuk gyümölcséhez a földművesek és a kétkezi termelő munkát végzők, a robotolás ad némi méltóságot és saját tartást, legalábbis belátható-tervezhető önellátást.
*
<3>Lehet nyaralni menni az idén?
Mindenképpen fel kell töltődni, hogy az ősszel biztosan jelentkező rosszabb időszakokra megfelelő érzelmi és testi egészségi tartalékokkal rendelkezzünk. Mondom, most nyáron még nincs is baj, ősszel lesznek. Akinek nyáron munkalehetősége van, az próbáljon több pénzt is keresni a szezonból. Hitelből semmiképp ne rugaszkodjunk messzire. A járvány még ősszel visszatérhet, azonban nyáron még szabadon mozoghatunk. A két év járvány miatt most tömegjelenetek várhatók, tehát érdemes eszerint úticélt választani - aki népszerű helyre szeretne jutni, az számítson drágább árakra és a megnövekedett forgalom miatti rendszer-fennakadásokra. Megnyugtató kikapcsolódást érdemesebb választani, és még bőven maradjon pénzügyi tartalék az őszre-télre, meg jövőre.
*
<4>Mit érdemes vásárolni, hogy az inflációt kezeljük?
Minél kevesebb dolgot kell vásárolni, tartalékok felhalmozásának nincs értelme. A nagybevásárlás-készletezés árfelhajtó hatású és a végtelenségig úgysem tart ki. A tényleges szükséges felhasználások értelmes átgondolásának van ideje, például a vizet többszörös felhasználásra lehet tartalékolni, csakúgy mint az egyéb papír, textil, fa anyagokat. Érdemes az önfenntartás alternatíváit átgondolni, ki mi tud elkészíteni, cserélni, továbbosztani, nemelvenni, nemfogyasztani. Különösen a szolgáltatásokról való lemondás csökkentheti a válságot - ez sajnos rossz hír a szolgáltatóknak, de válságban itt jelentkezik először a “spúr”. A virtuális pénzügyi termékek vásárlása mostanában színtiszta spekuláció, ezt a témát meghagynám a tőzsde cápáinak. Érdemes viszont vásárolni olyan dolgokat, amik minőségi anyagból vannak és soká tartanak, vagy eszközöket amelyek segítenek az önfenntartásban és egy életre kiszolgál.
*
<5>Magyarország, vagy külföld?
Mondhatnám ez attól függ, mennyire akarja az ember “odatenni magát” és megfogni a munka végét, mert aki legény a gáton az bárhol bizonyít. Tudni kell, hogy a várhatóan a világgazdasági válság végighullámzik mindenhová, és sehol sem lesz kolbászból fonva a kerítés. De a “Hová?” kérdésre válaszolhat a születési képletünk, hiszen a radix ábra jellemző karaktere analógiásan megfeleltethető az országok jegyek szerinti beosztásának. Ha a világot próbáló szándékok vezetik az embert, érdemes előbb a puding próbáját elvégezni, és a személyes tapasztalatok döntsenek. A nyári csillagképek mindenesetre kedveznek a vándorlásnak és a tapasztalatszerzésnek. (Kacsintok.)
*
<6>Jön-e ősszel újabb járvány?
A korlátozások és lezárások jelei a csillagképekben augusztustól jelen vannak, ősz környékére még tovább erősödnek. De ahogy szoktam mondani, a bolygókon vonalkód etikett sincs: így vírus törzskönyv jel sincs. Jelen tudásom szerint nem tudható, az ok egy visszatérés lesz vagy valami újabb fejlemény. A korábbi járványidőszak alatt tisztaságról tanultakat érdemes betartani, és a másfél méteres távolságra is gondolok. A nyári szabadság helyébe nyár végétől ősszel korlátozások léphetnek, a visszavonulás körülményei mutatkoznak.
*
<7>Mi a legjobb vállalkozási ötlet? Mi a legjobb pályaválasztási (újratervezési) irány?
Érdemes külön átgondolni a napi életet és a karriert. Mindenképpen pénzügyi pozitív eredménye lehet az újratervezésnek, hétköznapi dolgokhoz tartozó tervékenységek megtanulásának (főzés, ruhakészítés, házikozmetika, barkácsolás,...), a tudatos életvezetés bevezetésének (útvonalterv szerint teleautóval közlekedés, fogyasztási terv készítés, háztartási könyv vezetés,...) Úgynevezett “piaca” lesz azoknak a tudásoknak, amelyek kapcsolatosak az élelmezéssel, gyógyítással-ápolással, technikai megoldásokkal. Fiatal életkezdőként érdemes nyelveket, számítástechnikai ismereteket és legalább egy szakmát elsajátítani. Újratervezéskor érdemes a meglévő tapasztalatokat (emberismeret, kapcsolatok) az elérhető legközelebbi “piacra” kivinni, egy bármilyen becsületes kenyérkereső foglalkozás szóba jöhet. A vállalkozási formák (kata-sok, őstermelők, cégek) sarcolása tovább nőhet, ezért új vállalkozásba csak alapos tervezés után szabad belevágni. Nagyobb márkáknál (kereskedő cégek) érdemes olyan alkalmazotti formákat keresni, amelyek teljesíthető munkáért anyagi biztonságot nyújtanak. Nem utolsó sorban, igen értékes munka lehet a “láthatatlan” munka, az otthon végzett önellátás, családban betöltött szerepek, vagy a meglévő dolgok kiadása (másodlagos jövedelmek). Sajnálatos dolognak tartom, de ide tartozóan le kell írnom: a hosszú évek alatt szerzett végzettségek és diplomák az elkövetkező években kevéssé válthatók majd aprópénzre, mint a kézzel fogható (vagy megehető) dolgok. Azonban egy önmegvalósításnak és alkotói folyamatnak is érezhető, amikor valaki kézzelfogható valóságot teremt meg. Így legyen.

***

Kedves Olvasóim!
Kívánok 2022. nyarára minden jót, csupa derűs napot, boldogságot és az időnként tikkasztó időszakokhoz kitartó erőt.
Ragyogjanak Rátok a csillagok:
Imolai Judit
Asztrológus
Telefon: +36209462293
2022.07.04.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
»»» tovább olvasom ... 2023.01.02.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Itt a vége, készülünk az év végére
Itt a vége, készülünk az év végére

Téli horoszkóp 2020.
»»» tovább olvasom ... 2020.11.28.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
»»» tovább olvasom ... 2020.10.03.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
»»» tovább olvasom ... 2020.05.20.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
»»» tovább olvasom ... 2020.03.27.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.