GONDOLAT-KÖR: Cikkek és Írások

HOROSZKÓPOK:

Kalendárium és asztrológiai események


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa
2023. a Mars Éve lesz
2023. a Mars Éve lesz

Újévi Horoszkóp, asztrológiai elemzés
2023. a Mars Éve

Adjon Isten három E-t: eszet, erőt, egészséget! Újév, 2023. január 1.

Boldog Új Évet kívánok! Szerencse és erő jelképeket gyűjtsünk minél többet össze. Azzal a fohásszal küldöm jókívánságom, hogy legyen erőnk az elkövetkező évre, amely az előzőnél nyilván küzdelmesebb, igencsak nehéz lesz. Alkalmazkodóképességben sokat fejlődhetünk! Számos újítást várok, milyen találmányok és új megoldások születnek most, mi pedig vagy alkotói vagy tanúi leszünk a változásoknak.
Ebben az írásomban bemutatom a 2023-as újév csillagzatát, az elkövetkező Marssal kapcsolatos jelképek természetét, és ajándékul küldöm a tervezésekhez felhasználható anyagokat, a számvetés-munkafüzet lapot és a 2023-as Holdciklusok adattáblázatot. Cselekedjünk!, amit csak tehetünk magunkért!

KÉPLETEK, TÁBLÁZAT:
Az asztrológiai képleteket, munkafüzet lapot és Holdciklusok táblát a blogomra kattintva lehet látni: https://imolaijudit.blog.hu/2023/01/02/a_mars_eve_2023_eves_asztrologiai_elemzes

Amire mást nógatsz, azt magad tedd.
Bármely kapcsolatunk lehetne a tanítónk! Kit vagy mit tudunk felemlegetni, mivel van dolgunk és mire hívja fel a figyelmünk? Csak vissza kell tekintenünk. Az esztendő első pár hete mint időminőség erre szolgál. Asztrológus szemmel nézve, hétéves ciklusonként (a Karmában ez egy „kis” időmérték) gondolkozva, vajon mit tett a világ azért, hogy az élet jobb legyen? Legutóbb 2016-ban volt a Mars éve, 2023-ban pedig drámai számonkérésekre számíthatunk. A tettek mezejére léphetünk, mert muszáj lesz, mert nem tehetünk mást. Gondolatban menjünk vissza: hét éve milyen időnk volt, mi sikerült és mit csinálnánk másképpen? A 2022-es évet legszívesebben „lapoztuk” volna, annyi – főleg kellemetlen – hatást zúdított ez élet a világ nyakába. Várnánk egy szebb jövőt, azonban a 2023-as év inkább még jobban azt kívánja, hogy szedjük össze minden erőnket. Az asztrológiai szemlélet az Újév napjától fontosabbnak tekinti a Tél kezdetét és a Tavasz csillagképét, azonban az adminisztrációs környezet az Újév napjától is leraknak bizonyos alapköveket – ezért ezt is elemezzük.

Küzdünk majd, mint malac a jégen
Lépnénk már előre, de minden tagunk jégnehéz. A 2022. december 21-én kezdődött és december 23-án Bak Újholddal fémjelzett, sötét telet komor szaturnuszi erőkkel döngöli a földbe, a járvány tart, a háború zajlik, az infláció szárnyal. A naptári újévet két, mozgást jelölő bolygó tartóztatja lassúságban, hátha visszafordulnánk, és egy-két dolgot az életben másképpen csinálnánk. A Mars és a Merkur, az energiák és a mozgás felelősei a földről tekintve hátráló (retrográd) mozgással marasztalnák az embert: javítgassuk a dolgokat magunk körül. Legszívesebben becsuknánk az egész feladatot, viszont sajnos az „egy lépést előre két lépést hátra” táncrend érvényesül. Az Újév csillagképében súlyos helyzetben húzza a lelket lefelé a Bak Nap, Merkur Vénusz és Plutó, ehhez a szintén föld Bika Hold vajmi kevés lendületet ad.
A naptári újévkor 2023-ban január 1-én a Mars, az energia, az ösztönök, az erő, a tettvágy, a motivációk asztrológiai jelképe az esztendőt az Ikrek zodiákus jegyben kezdi, és a jelképeknek akadályokkal tarkított jelleget ad a retrográd haladása. Magyarországon érintettek vagyunk a szomszédban zajló háború, a világgazdasági válság és a klíma kérdések területén, a vállalkozások és az emberek élet-halál harcot folytatnak. Az emberek, akiket az újévi csillagképben a Bak Plutó kvadráttól támadott Bika Hold mutat, nyomasztottak és szenvednek a hosszan elhúzódó recesszió miatt, a hangulat sötét – hiszen nagyon nagy erők dolgoznak, természetük az egyéni ember számára kiismerhetetlen.

Erő van a szóban! Akkor is tehetünk valamit, ha egyébként nem…
Mivel asztrológusként nekem sok kliensem küzd a „számvetéssel” és egyes elromlott vagy elmaradt tennivalók feldolgozásával, a 2023. január 18-ig érvényes retrográd időkre egy kis munkafüzetet ajánlok: jobb önként feldolgozni a restanciákat. Az év első pár hete egyébként sem alkalmas másra. Január első felében tartsunk magunknak bevallást, mivel foglalkozzunk mivel nem, hogyan tervezzük a jövőt, és mit tehetnénk érte? Az újév úgy kezdődik, hogy a hátratekintésben segít.
A Mars az Ikrek zodiákusban haladva 2022. augusztus 21-től 2023. március 25-ig abban támogat, hogy intellektuális síkon dolgozzuk fel a konfliktusainkat, belső tusákat vagy a külvilággal fenntartott pöreinket. Amikor a Mars decembertől januárig még hátrál is, azt úgy képzelhetjük el, mint amikor egy már letarolt vidékre még visszamennek a harcosok, hogy a maradék tartalékot is felforgassák, és még a felderítetlen információkat is bevallassák. A januári idő nem alkalmas új tevékenységek kezdeményezésre, viszont minden elmulasztott vagy halogatott témát pótolni kellene. Készítsünk leltárt! Alkossunk terveket! Segítségül adom íme ezt a mellékelt coaching munkalapot, amelyet önállóan is el lehet készíteni, vagy ha segítségre van szükséged várlak szeretettel.

És következzen majd a Tavasz! A 2023-as év a Mars esztendeje
Az asztrológiai időmérő tavasszal vált át, az új év a Jupiter évéből a Mars esztendejébe majd 2023. március 20. 22:24. (Bp.) változik, addig is erre készülünk megfeszített erővel és tervezéssel.
A legmélyebb ösztöneinket mozdítja meg az a küzdelem, amelyet a napi érvényesülésért, a környezeti változások túléléséért kell folytatnunk az évben. 2023. a Mars esztendeje, a zodiákus szimbólumot másik nevén mitológiából Árész hadistenként ismerjük. Az év során ugyanúgy, mint amikor egy ember a földre születik, és a biztonságot jelentő anyaméh után meglátja a világot: meg kell tapasztalni a levegőért, az élelemért, az életben maradásért megteendő munkát. Mindenért meg kell majd a harcot vívni, és be kell bizonyítani a jogot a létezéshez.
Kifejezetten ajánlott lenne lelki síkon is tanulmányozni a külső és belső konfliktusok természetét, hogy az összeütközéseket a lehetőségünk szerint leghelyesebben kezelhessük. Az emberek mély frusztrációik miatt agresszív és önmagukat vagy másokat sértő módon nyilvánulnak meg, akár a filozófiai igazságérzet, akár a közvetlen kenyérharcok miatt. Az érdekellentétek 2023-ban akár a nyílt konfliktusokhoz, durva harcokhoz vezethetnek.

Haszontalan harag, kinek nincs ereje.
Lelki síkon az erő a szándéka és az eszköze szerint lehet pozitív nagy negatív, az energiákat építő és romboló célra is lehet fordítani. Az erő időnként egészségesen önös, önálló, életrevaló, érdekérvényesítő - máskor támadásról, rombolás árán is végbevitt győzelemről szól. Főleg a kapcsolatokban lesz igazán megfigyelhető a tükörképeknek való megfelelés vágya. Magánéletünkben keressük a tárgyalások lehetőségét, tanuljuk az erőszakmentes kommunikáció technikáját és az érdekegyeztetést. Saját horoszkópunkban a Mars arra utal, hogyan állunk az erőkkel. Testünkben a vért, izmokat, általános energia-adottságokat foglalja magában. Jót ad, ha megfelelő állóképességgel a testünk engedelmeskedik és képesek vagyunk kirándulni, szerelmeskedni, hasznos munkát végezni. Problémát okoz, ha a diszharmonikus energia a testben gyulladást, vagy baleseteket, kapcsolati konfliktusokat művel. Törekedjünk az önellátásra, a független magabiztosságra, és belső elégedetlenségeinket is időben kúráljuk tisztázó párbeszédekkel vagy természetes orvosságokkal.
Életvezetésünkben 2023-ban jó tréninget kapunk az időtől arra, hogy belső lelki erőinket és fizikai formánkat kondícióba hozzuk. Tudatosságunkat is használjuk, igyekezzünk kiegyensúlyozni az energiákat. Az „erősséget” két nagy forrásból birtokolhatjuk: a rendelkezünk a születésből „kapott” bioenergiával, másrészt és a tanulással, gondolkozással, táplálkozással magunkhoz vett „hozzápótolt” energiával. Mindkettőt számba kell venni és tudatosan összhangba hozzuk működésüket. Erőinket megélhetjük egészségben, erotikában, a tettek mezején, munkában - az erők „jó katona” módjára szolgálnak és védenek. Azonban az elszabadult energiákat harmonizálni szükséges, ha fogytán a töltésünk - ha az erőink kevesek, vagy összpontosítatlanok -, ekkor spirituális technikákkal, gondolat-programozással, ezoterikus varázslatokkal kell segítenünk.

A Mars Évében: többet ésszel, mint erővel
A 2023-as esztendő csillagképében a januári Ikrek Mars energia változatlanul a „fejben” lejátszott küzdelmek sikerét vagy vesztét jelzik előre. A Tavasz horoszkópjában viszont a „Jó Mars” a természet megszületéséhez, újjászülető élethez, friss lendülethez az töltést. Erős motivációt jelent a Kos Nap mellett a szintén Kos Merkur üde gondolkozása, és a Jupiter nagyra törekvő távlati céljai. Az asztrológiai évkezdést jelölő ábrában a természetre is utaló Halak Hold a szintén itt álló Neptunusszal reményt táplálhat arra, hogy talán kevesebb gondot okoz majd a vízhiány, de a tervezetten jól működő vízgazdálkodás eléréséig még hosszú utat kell bejárni.
Titkok lappanganak. Veszélyek közelednek. A gyorsan jövő-átmenő fényszög hatásoktól egy súlyosabb, erős transzcendens jelenség lapul a tavaszi csillagképben. A Skorpió ascendensű képletben a rejtélyes Plutó éppen zodiákus jegyet vált, a Mars pedig szintén erre készül a titkok és tartozások nyolcadik házában. Asztrológusként azon gondolkoztam, amit régebben történelemből tanultam a társadalmi változások leckéiben: vajon a mindenkori nagy fordulatok emberei tudták-e jelen időben, mi történik? A Plutó – másik nevén Hádész, az alvilág nagyistene – a legenda szerint láthatatlanná tévő sisakjában közlekedett mások között. Mit nem veszünk mi észre? Milyen szálakat irányítanak, számunkra láthatatlan, felismerhetetlen erők? Milyen anyagi érdekek mozgatják a történéseket? Az asztrológiai képlet alapján a gazdasági világ tényei és az információk jó része számunkra, halandó közemberek számára titkosak, láthatatlanok. Annyit tudunk, hogy a hadakozásnak bizonytalan a vége, és a katonáknak, közfoglalkoztatottaknak olcsó a vére.
A 2023-as tavaszi csillagképben már Halak jegyben jár a Szaturnusz, a Sors Ura. Biztosan kapaszkodót jelenthet az esztendő feladatainak megoldásában, ha a régmúlt bölcsességeiből merítünk. A saját múltunk, és gyökereink is erőt adhatnak, mit láttunk már és milyen tanulság erősítheti a lelket. A keménység helyett, a türelmes megfigyelés, szemlélődés, a tanulságok elfogadása működhet. A Halak Szaturnusz bő két éven keresztül mutat utat ahhoz, hogy megtanuljuk a Sors, mint rendeltetés (fátum) mibenlétét. Ehhez az egyik lehetséges út a tehetetlen sodródás vagy menekülés. A másik, tudatos út a Sors tanulmányozása, annak befolyásolása nélkül. A Végzet létezik. Nem baj, ha egy adott pillanatban nem tudjuk, mi az – de ismerjük el, hogy nagyobb erők léteznek, mint a csekély emberi értelem. A Végzet egyszerűen létezik. Tiszteljük.

Egyszer van, egyszer nincs.
Akár az erő, akár a pénz kérdésekben sokszor látom a klienseimnél is és a világ nagy dolgaiban is: az is baj ha sok van, az is baj ha nincs. A nagy vagyon is fejtörést okoz, a szűkösség is álmatlanságot idéz elő. A tudatalattiban szorult erő, a harag is betegségek okoz, de a tetterő hiánya is sodródáshoz vezet. Az energia nem jó vagy rossz, az erőhasználat célja és módja határozza meg a minőségét. Az erős ember is jól teszi, ha megfelelően táplálkozik, hogy ne égesse két végén a gyertyát, erői ne használódjanak el félúton. A csendes alkat is lehet hosszú és egészséges életű, ha jógázik, és igénybe veszi a táplálkozás erőt adó lehetőségeit. Ne felejtsük: a gondolat is tett, a jó szándék is végbevihet pozitív változásokat.
A cselekvés esztendejében, 2023-ban fokozottan érvényesülnek a karma ok-okozati összefüggései. A pozitív szándékok elnyerik jutalmukat, a méltatlanságok pedig visszahullanak az elkövető fejére. Gyakoroljuk a szorgalmas tevékenykedést, jó irányban haladva kis lépésekkel is előrevivő változásokat érünk el. A tettek beszélnek!, nevelni és vezetni is példaértékű cselekedetekkel tudunk. A jóságot gyakorolni kell!

TERVEZZÜNK! Nem sokat ér az erő okosság nélkül.
A 2023-as esztendő tervezésénél számításba kell vennünk a legfontosabb asztrológiai jelenségeket, amelyek a lehetőségeink mezejét mint adottságokat lefestik. A Mars évének a legfontosabb vonásait az alább tranzit hatások idézik elő, egyben mutatják a feladatainkat is:
TUDATOSSÁG. A Mars a levegő jegyben, Ikrekben az intellektuális konfliktusok feldolgozását követeli, lelki munkában pedig igyekezzünk fejlődni és az önkorlátozó működéseken javítsunk. Gondolataink vannak és cselekszünk – jó esetben ebben a sorrendben –, a gondolatainkat tudatosíthatjuk és uralhatjuk. A Mars jelképezte dolgokban azokkal a témákkal foglalkozzunk, amelyeket fentebb leírtam.
ANYAGI VILÁG. A Merkur 2023-ban négy ízben leckézteti meg az anyagi síkon megrekedt szegény lelkeket. A gondolkozás, kommunikáció, kereskedelem, tudatosság planétája 2022. december 29-től 2023. január 18-ig a Bakban, 2023. április 21.-től május 14-ig a Bikában, augusztus 24-től szeptember 15-ig a Szűzben, végül december 13-tól 2024. január 2-ig a Bakban fog hátráló mozgással dolgozni azon, hogy az elhúzódó recesszión úrrá lehessünk, és a túlfogyasztás ördögével elbánjunk. Pénz vezeti a hadat, súlyos anyagi válság lesz egy mindenkihez elérő egzisztenciális szorongással párosulva. Boldog lesz, aki másnak nem adós, végül nagy nehezen a „nincs” miatt talán pár év alatt lassul az értéktelenedés.
TÁRSADALMI VÁLTOZÁS. Zodiákus jegyet vált a Plutó. Társadalmi szinten és világméretben várhatók változások a túlfogyasztás és a nyomor konfliktusa miatt. Nincs gyümölcsözőbb a szegény tenyerénél! Azért a történelmet tanulmányozva átlátjuk, hogy a nagy fejlődések titka sokszor a szűkösség szülte kreativitás. Az elhúzódó stagfláció hozta létre többek között a két világháború között azt a fejlődést, ahogyan az elektromosság a tömegek szolgálatába állt. A világjárvány két éve alatt fejlődött annyit a kommunikáció, hogy egyesek már távolságból is tökéletes szolgáltatást tudnak nyújtani. Keressük a lehetőséget, hogy ne búsulással, hanem az eszünk járásával, fejlesztéssel legyünk úrrá az esztendő változásain. A Bika zodiákusban járó Uránusz bolygó még nagyon sokáig segíti az anyagi szemléletünk változását, és újításokkal elébe mehetünk a reformoknak. A Bak jegyből Vízöntő jegybe lépő Plutó kikerülhetetlen társadalmi változásokat hoz, az anyagi válság hátán felkapaszkodó elégedetlen tömegek nem finom innovációt, hanem akár forradalmi tetteket is megkockáztatnak. Az emberekben a konfliktusok szintje odáig emelkedik, hogy vesztenivaló híján totális változtatásokat kockáztatnak meg.
AKAROK-ENGEDEK. Az okkult jelképek, Nap- és Holdfogyatkozások fénytüneményei a Mars és a Vénusz természetére világítanak rá. A 2023-as eklipszek időpontjaiban (2023. április 20. és május 5, október 14. és október 28.) a Kos, a Skorpió, a Mérleg és a Bika zodiákus tengelyek érintettek. Bőven lesz alkalmunk kiállni magunkért, és a változásokra is szükség van, milyen engedményeket tudunk tenni. A 2023-as évben, amellett hogy a Sors bölcsességében bízunk, törekedjünk a saját feladataink elvégzésére. Ha mindenki csak a maga portáján rendet tenne, de tovább nem menne, már jóval békésebb hely lenne a világ.

A LEGFONTOSABB 2023-ban:
Akinek küzdelmei vannak, az haladék nélkül fogjon hozzá a feladata megoldásához. Nem kell várni senkire, ne adjon haladékot az a „jobb lenne majd…” kezdetű feltételes módú jövő idő. 2023-ban a jelenben, azonnal, mindenki saját maga érdekeiért harcol. Az önismeretet arra lehet használni, hogy a saját erőforrásokat és azonnal használható energiákat elővegyük. Szabadidőnkben nyilván nézhetünk újabb lehetőségek után is, de amit meg kell tenni az inkább aznap mindig legyen meg.

Emberséget, belső erőt, lelki egészséget kívánok!

Ragyogjanak Rátok a csillagok. Szeretettel:
Imolai Judit Asztrológus
Telefon: +36 209462293
2023.01.02.

ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa


További cikkek és írások az astrologia.hu oldalain:

2022. Nyári Előrejelzés
2022. Nyári Előrejelzés

Itt nyílik a Blog horoszkóp képekkel és Holdnaptárral https://imolaijudit.blog.hu/2022/07/04/nyarihoroszkop2022imolaijudit
»»» tovább olvasom ... 2022.07.04.

Holdnaptár 2022
Holdnaptár 2022

ÉVTERVEZÉS
»»» tovább olvasom ... 2022.01.06.

Boldog Új Évet, 2021!
Boldog Új Évet, 2021!

A Szaturnusz esztendejére készülünk
»»» tovább olvasom ... 2020.12.30.

Itt a vége, készülünk az év végére
Itt a vége, készülünk az év végére

Téli horoszkóp 2020.
»»» tovább olvasom ... 2020.11.28.

Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től
Járványügyi helyzet: 2020. november 10.-től

Dolgozunk, egyéni konzultációk vannak
»»» tovább olvasom ... 2020.11.12.

Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév
Őszi horoszkóp, 2020. negyedik negyedév

Maszk mögött a szépség, közeleg a szükség
»»» tovább olvasom ... 2020.10.03.

Nincs
Nincs

Oktatás, Felnőttképzés 2020.szept.1.-től
»»» tovább olvasom ... 2020.09.01.

Újra van SZEMÉLYES konzultáció
Újra van SZEMÉLYES konzultáció

2020. június közepétől már újra lehet hagyományosan találkoznunk!
»»» tovább olvasom ... 2020.06.14.

Nyári asztrológiai prognózis 2020
Nyári asztrológiai prognózis 2020

Tudunk-e nyaralni az idén?...
»»» tovább olvasom ... 2020.05.20.

Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok
Távolságban maradok, kellemes Húsvétot kívánok

Szenvedés és feltámadás
»»» tovább olvasom ... 2020.04.08.

Tavasz 2020
Tavasz 2020

Horoszkóp elemzés és karantén életmód tanácsok
»»» tovább olvasom ... 2020.03.27.

Koronavírus helyzet
Koronavírus helyzet

Online dolgozom mostantól, csoport nincs
»»» tovább olvasom ... 2020.03.16.

Elakadások, válság, koronavírus
Elakadások, válság, koronavírus

Szimbólumok és jelképek
»»» tovább olvasom ... 2020.03.02.

Válság és változás
Válság és változás

2020 csillagai, video (egyórás)
»»» tovább olvasom ... 2020.01.10.

2020. a Hold Éve
2020. a Hold Éve

Évtervezés
»»» tovább olvasom ... 2020.01.04.

December
December

Telihold és Luca
»»» tovább olvasom ... 2019.12.11.

Érdekel-e egy új élet?
Érdekel-e egy új élet?

Újhold, és a most kézzelfogható remény
»»» tovább olvasom ... 2019.08.30.

Asztrológia régen és az idén
Asztrológia régen és az idén

A Merkur Éve és 2019, video:
https://youtu.be/7d7tq7QFXrI
»»» tovább olvasom ... 2019.01.14.

2019. élő adások időpontjai
2019. élő adások időpontjai

BUÉK! A januárt ajándék tudással kezdjük
»»» tovább olvasom ... 2018.12.31.

2019.
2019.

A Merkur Éve hamarosan...
»»» tovább olvasom ... 2018.12.17.

Közeleg az új év.
Közeleg az új év.

Mi vár, mit vársz? A Merkur éve
»»» tovább olvasom ... 2018.12.05.

Nyári Tranzitok 2018.
Nyári Tranzitok 2018.

Indul a tervezés, érdemes számolni.
»»» tovább olvasom ... 2018.06.04.

Adatkezelés 2018. május 25. GDPR
Adatkezelés 2018. május 25. GDPR

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat Tájékoztató
»»» tovább olvasom ... 2018.05.24.

Horoszkóp és jobb döntések
Horoszkóp és jobb döntések

Tavaszi változások: karrier és párkapcsolat
»»» tovább olvasom ... 2018.04.04.

Tavaszváró Újhold
Tavaszváró Újhold

Apályból lesz új élet és növekedés
»»» tovább olvasom ... 2018.03.14.

Mi a saját Utad?
Mi a saját Utad?

Az elindulás, újjászületés ideje
http://imolaijudit.com/Konzultáció/UT_ujjaszuletes_tervezes
»»» tovább olvasom ... 2018.02.16.

2018. horoszkópja
2018. horoszkópja

Élő video adás
»»» tovább olvasom ... 2018.01.07.

Kívánok mindent, csupa csupa boldogat
Kívánok mindent, csupa csupa boldogat

Új év, új örömök
»»» tovább olvasom ... 2018.01.03.

Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018
Viszlát 2017, jöjjön hát a 2018

Áldott Karácsonyt és szép Új Esztendőt
»»» tovább olvasom ... 2017.12.24.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Megérzed a bőrödön a változásokat
»»» tovább olvasom ... 2017.10.18.

Idő van!
Idő van!

Szeptemberi csillagok
»»» tovább olvasom ... 2017.08.27.

KI LESZEK gyermekrajz játék
KI LESZEK gyermekrajz játék

A játékban részvevők ajándékot kapnak
»»» tovább olvasom ... 2017.08.16.

Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.
Sorskereked merre halad?...Tervezned kell.

(+36)209462293, leggyorsabban itt tudsz bejelentkezni.
»»» tovább olvasom ... 2017.07.23.

Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.
Klasszikus Asztrológia csoport, 2017 július 10-14.

A nyári tanfolyamra megnyílt a jelentkezési lehetőség
»»» tovább olvasom ... 2017.05.25.

Májusi eső aranyat ér
Májusi eső aranyat ér

A szorgalom pedig kifizetődik
»»» tovább olvasom ... 2017.05.04.

Tavaszi energiák
Tavaszi energiák

Tisztulj meg, és új életet kezdesz.
»»» tovább olvasom ... 2017.04.04.

Újratervezés
Újratervezés

Az újrakezdés receptjének 10 hozzávalója
https://www.facebook.com/events/1816524461961191/
»»» tovább olvasom ... 2017.01.17.

BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.
BUÉK 2017! Van választásunk, új év új élet.

Újévi hírek, horoszkóp elemzés és rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2017.01.01.

Holdnaptár2017  elővásárlási akció
Holdnaptár2017 elővásárlási akció

Nálam jól jár, aki gondos, rendes és előrelátó
»»» tovább olvasom ... 2016.11.13.

Őszi Csillagok
Őszi Csillagok

...és horoszkópos előrejelzések, friss rendezvények
»»» tovább olvasom ... 2016.11.02.

Indul az ŐSZ
Indul az ŐSZ

A nagy visszatérés ideje, SZEPTEMBER
»»» tovább olvasom ... 2016.09.04.

Nyár, Ikrek hava, 2016. június
Nyár, Ikrek hava, 2016. június

Meleg idő, vakító napfény
»»» tovább olvasom ... 2016.05.31.

Tavaszi horoszkóp
Tavaszi horoszkóp

Most indul minden! ...mit kezdesz Magaddal?
»»» tovább olvasom ... 2016.03.31.

Csillagos foglalkozások
Csillagos foglalkozások

Programok, tanfolyamok 2016. februártól
»»» tovább olvasom ... 2016.02.01.

Mikulástól Karácsonyig
Mikulástól Karácsonyig

...amit a hitről tudni kell. https://youtu.be/PAncJE3IjDA
»»» tovább olvasom ... 2015.12.08.

ImolaiJudit Webshop
ImolaiJudit Webshop

A Holdnaptár2016 kapható!:- http://imolaijudit.com/
»»» tovább olvasom ... 2015.11.21.

Az igazi ősz titokzatos változása
Az igazi ősz titokzatos változása

Átáll az idő: a SKORPIÓ hónap horoszkópja
http://imolaijudit.blog.hu/2015/10/20/figyeljunk_a_jelekre
»»» tovább olvasom ... 2015.10.24.

Mit ígérnek a csillagok
Mit ígérnek a csillagok

Heti előrejelzés
»»» tovább olvasom ... 2015.09.28.

2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok
2015. őszi téli asztrológia, klubok, programok

Asztrológia Iskola, Herba-Klub, Holdnaptár-Kör, Kapcsolat-Klinika ÓRAREND és helyszín címek
»»» tovább olvasom ... 2015.09.13.

Asztrológia Iskola,  minden tudás alapja
Asztrológia Iskola, minden tudás alapja

Asztrológia, Symbolon, Tarot tanfolyamok
Most indul az őszi iskola: időben csatlakozz!
»»» tovább olvasom ... 2015.09.07.

Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon
Találkozzunk a Vegetáriánus Fesztiválon

Búcsúztatjuk a nyarat, frissen kezdjük az őszt
»»» tovább olvasom ... 2015.08.10.

Árnyékos és szép napok
Árnyékos és szép napok

2015. augusztusi horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2015.08.02.

TAROT
TAROT

Párbeszéd a Sorssal: kétnapos foglalkozás
»»» tovább olvasom ... 2015.07.09.

Programok 2015. Nyár, Ősz
Programok 2015. Nyár, Ősz

Asztrológia - Horoszkópkészítés, Herbálasztrológia, Holdnaptár foglalkozások, Symbolon, Tarot csoportok indulnak! Jelentkezés: 20/9462293
»»» tovább olvasom ... 2015.06.29.

Nyár, Új Élet
Nyár, Új Élet

Itt az alkalom, hogy a jövőt szebbnek írjuk le.
https://youtu.be/5_njqdHkYrU
»»» tovább olvasom ... 2015.06.16.

Személyes tanácsadás, konzultáció
Személyes tanácsadás, konzultáció

Sorselemzés, Egyéni beszélgetés,
Problémás ügyek rendbetétele
»»» tovább olvasom ... 2015.04.21.

Napfogyatkozás
Napfogyatkozás

A fény-jelenség szimbólumai,
a sors misztikus üzenetei
Okkult jósértékű Holdszimbólumok
»»» tovább olvasom ... 2015.03.20.

Napi boldogság, az idő élménye
Napi boldogság, az idő élménye

Szemléletformáló olvasmányok, írásaim:
http://www.imolaijudit.blog.hu
»»» tovább olvasom ... 2015.03.15.

Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ
Kapcsolatok - a VÍZÖNTŐ

Szeresd a Szabadságot. A Magadét és az Övét
»»» tovább olvasom ... 2015.01.23.

2015. Február
2015. Február

A VÍZÖNTŐ Hava, a Karnevál
»»» tovább olvasom ... 2015.01.19.

A Hold segít az életmódváltoztatásban
A Hold segít az életmódváltoztatásban

Könnyebben fogyhatsz is a csökkenő Holddal
»»» tovább olvasom ... 2015.01.07.

Kapcsolatok - a BAK
Kapcsolatok - a BAK

Ha Bak hölgy vagy, esetleg ismersz egy Bakot ...így légy boldog
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

2015. Január
2015. Január

A BAK hava
Holdnaptár
»»» tovább olvasom ... 2015.01.06.

Horoszkóp a 12 Zodiákusnak
Horoszkóp a 12 Zodiákusnak

Ajándékom szeretettel küldöm
»»» tovább olvasom ... 2015.01.02.

2015. Újév
2015. Újév

A Jupiter Éve
»»» tovább olvasom ... 2015.01.01.

Szilveszteri csillagok 2014.
Szilveszteri csillagok 2014.

Hogyan búcsúztassuk szerencsésen az óévet
»»» tovább olvasom ... 2014.12.30.

Mit ajándékozzunk Karácsonyra
Mit ajándékozzunk Karácsonyra

Ajándékötletek a tizenkét zodiákusnak
»»» tovább olvasom ... 2014.12.11.

Minden jó, ha jó a vége
Minden jó, ha jó a vége

Karácsonyi Horoszkóp
»»» tovább olvasom ... 2014.12.09.

Találkozunk?
Találkozunk?

Természetgyógyász Karácsonyi Fesztivál
2014. december 7. vasárnap
»»» tovább olvasom ... 2014.11.29.

Engedd el
Engedd el

Vannak gyümölcsök, melyeket soha nem szedünk le...
»»» tovább olvasom ... 2014.11.16.

Teremtő gondolat
Teremtő gondolat

Amit a MÁGIÁRÓL tudni kell

http://youtu.be/-xYeAxz62bM

Telihold bőségvarázslat
»»» tovább olvasom ... 2014.11.06.

Belső Béke
Belső Béke

Új élet, új fények kezdődhetnek… talán, holnap.
Ma még a sötétnél járunk.
2014. őszi horoszkóp, Skorpió hava
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Meditáció
Meditáció

Belső Béke
MEDITÁCIÓ

Youtube: http://youtu.be/BGBboX7YnII
»»» tovább olvasom ... 2014.10.23.

Fehéren, feketén
Fehéren, feketén

Igen vagy Nem? http://youtu.be/NK-4k0mlHJg
»»» tovább olvasom ... 2014.10.15.

Ősz, ami szebb is lehetne
Ősz, ami szebb is lehetne

Te milyen mélyre mész azért, hogy szeressenek?
»»» tovább olvasom ... 2014.09.23.

Őszi csillagok
Őszi csillagok

Álmodozunk, álmodozunk?...
»»» tovább olvasom ... 2014.09.08.

Szerencsés csillagzat
Szerencsés csillagzat

Bőséget szeretnél?
A Szerencse jelei szabad szemmel láthatók.
Meglátod-e?!
»»» tovább olvasom ... 2014.08.18.

Requiem a Mesterért
Requiem a Mesterért

Robin Williams, a lélekgyógyító színész-tanár
a holt költőkhöz tért meg
»»» tovább olvasom ... 2014.08.13.

Skorpióban a Mars
Skorpióban a Mars

Azt hiszem, most lesz jó varázsolni
»»» tovább olvasom ... 2014.07.25.

A Jupiter nagyságos hatalma
A Jupiter nagyságos hatalma

A Hit, Remény, Szeretet bolygója
az Oroszlán királyi jegyében
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

Az Oroszlán zodiákus hava
Az Oroszlán zodiákus hava

Döbbenetes energiák közelednek.
Jót hoznak vagy veszedelmet?!
»»» tovább olvasom ... 2014.07.23.

MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL
MEGMUTATOM, KI FÉLHET A NYÁRTÓL

Megnéztem a sötét Hold horoszkópját
»»» tovább olvasom ... 2014.06.27.

Megáll az ész, visszafordul az Értelem
Megáll az ész, visszafordul az Értelem

Nehéz Telihold nap után,
még három bonyolult hét közeleg.
VÁLTOZTASD MEG A TERVEIDET IDŐBEN!
»»» tovább olvasom ... 2014.06.13.

Hatalom és kreativitás
Hatalom és kreativitás

Uránuszi helyzetkép:
Választás 2014.
(Politikai pszichopatológia)
http://youtu.be/EmfHx-AsvSA
»»» tovább olvasom ... 2014.05.24.

Tavaszutó
Tavaszutó

A Húsvét felébreszti a reményeket!...
de árnyék vetül a gazdagodás reményeire.
»»» tovább olvasom ... 2014.04.19.

ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT
ROSSZ IDŐ, NYOMASZTÓ HANGULAT

KAPCSOLATI FESZÜLTSÉGEK
Áprilisi Holdfogyatkozás a Mérleg Jegyben
»»» tovább olvasom ... 2014.04.14.

Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra
Mit ígérnek a csillagok 2014. Tavaszra

2014. Tavaszi Horoszkóp:
Asztrológiai Előrejelzés (video)
http://youtu.be/Uaz-yLPD8aQ
»»» tovább olvasom ... 2014.03.24.

2014. Tavasz
2014. Tavasz

Tavasz, fény, jó idő
A KOS havával elkezdődik a zodiákus új életkör
»»» tovább olvasom ... 2014.03.18.

Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.
Életmód Kalendárium, Horoszkóp 2014.

A 2014. esztendő legfontosabb táblázatai,
Szerelmi Horoszkóp, Holdnaptár,
video, olvasnivalók, programok
»»» tovább olvasom ... 2014.01.19.

Boldog Új Évet 2014
Boldog Új Évet 2014

Boldog, sikeres új évet
a Szaturnusz esztendejére, 2014-re!
»»» tovább olvasom ... 2013.12.31.

Holdnaptár 2014.
Holdnaptár 2014.

Kapható! elixirbolt.hu
»»» tovább olvasom ... 2013.11.05.

2013. Őszi Programok
2013. Őszi Programok

Egészség, önismeret, tudás- és képességfejlesztés
KONZULTÁCIÓK ÉS TANFOLYAMOK 2013. Ősz-Tél
»»» tovább olvasom ... 2013.10.04.

DERŰRE BORÚ
DERŰRE BORÚ

Őszi kilátások

Asztrológiai előrejelzés
Programok
»»» tovább olvasom ... 2013.09.11.

ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!
ÚJ ÉLETMÓD, Fenntartható Élet!

ÚJHOLD a SZŰZ jegyben:
2013.szeptember 5. 12:45
Hold a Szűz jegyben:
2013. szeptember 4. 11:45-től szept.6. 20:14-ig.
»»» tovább olvasom ... 2013.09.05.

Macska az esőben
Macska az esőben

Olvasnivaló: Nyári napokra...

Ernest Hemingway írása szól a nőről, a macskáról,
a párkapcsolatról, és a sóvárgó szeretetvágyról...
»»» tovább olvasom ... 2013.07.02.

ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ
ÖZÖNVÍZ ÉS SORSFORDULÓ

Tisztít vagy elmos a víz?!
ÚJHOLD az IKREK jegyben: 2013. június 8.
JUPITER a RÁK jegybe ér: 2013. június 26.
»»» tovább olvasom ... 2013.06.10.

NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK
NYÁRI CSILLAGOS PROGRAMOK

Új ritmusok 2013. Nyár
»»» tovább olvasom ... 2013.05.30.

NŐI VARÁZS
NŐI VARÁZS

Átváltozás, női boldogság
Előadás és csoportjáték foglalkozás
2013. május 25. 14-17h
»»» tovább olvasom ... 2013.05.23.

Humán Tanácsadás lesz:
Humán Tanácsadás lesz:

A Budapesti Gazdasági Főiskolán
2013. április 23-24-én 10-16h

Karrier - Munka - Életút tervezés személyes adottságok alapján
»»» tovább olvasom ... 2013.04.16.

Erő vagy Erőszak
Erő vagy Erőszak

Nagy különbség van a Harmónia és a Harc között.
TELIHOLD a MÉRLEG jegyben: 2013. március 27.
»»» tovább olvasom ... 2013.03.27.

Havas Tavasz
Havas Tavasz

Hull a hó, csak hózik,
A NYUSZI IS FÁZIK
»»» tovább olvasom ... 2013.03.26.

Igazi asztrológia, személyes konzultáció
Igazi asztrológia, személyes konzultáció

TAVASZKEZDÉS, ÚJ ÉLET TERVEZÉS
Hogyan készül a személyes horoszkóp?
Mit néz meg az asztrológus?
http://www.femina.hu/ezo/videogaleria/mit_nez_meg_az_asztrologus
»»» tovább olvasom ... 2013.03.19.

Jin Jang jelképek
Jin Jang jelképek

Jósművészetek:
Párbeszéd a sorssal


2013. márc.2. 14-17h
Bhakti Kutir (1073 Budapest, Barcsay u. 10.)
»»» tovább olvasom ... 2013.02.18.

KERESD A NŐT
KERESD A NŐT

TAVASZVÁRÓ NŐI FOGLALKOZÁSOK INDULNAK!
»»» tovább olvasom ... 2013.02.08.

SZABADSÁGVÁGY
SZABADSÁGVÁGY

'Ami sok, az sok!'

Az Uránusz személyes teret igényel a héten.
2013. február 2-10.
»»» tovább olvasom ... 2013.02.05.

Szomszéd kertben friss a szép gyep
Szomszéd kertben friss a szép gyep

TÜKÖR - KÉP
(Szín - játék)
Foto, Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.28.

Színezd át az életed
Színezd át az életed

VÍZÖNTŐ hava:
Az Üres Tér 2.: -
Az 'Újélet'-teremtő idők
»»» tovább olvasom ... 2013.01.21.

Még mindig pihenés
Még mindig pihenés

Az Üres Tér

KAPCSOLAT-BOLYGÓK
a szabadság rabságában és a magány szabadságában
»»» tovább olvasom ... 2013.01.13.

Téli álom
Téli álom

A nyolc fenyő
Akvarell, vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.10.

Horoszkóp 2013.
Horoszkóp 2013.

Álom-esztendőbe léptünk: a Hold Éve

Mit ígérnek a csillagok?
Asztrológiai előrejelzés a teljes évre
»»» tovább olvasom ... 2013.01.09.

A magyar oktatási rendszer
A magyar oktatási rendszer

MEGNÉZTEM KLEBELSBERG
életrajzát és horoszkópját.
»»» tovább olvasom ... 2013.01.06.

BOLDOG Új Évet!
BOLDOG Új Évet!

2013. - A Hold Éve
'BOLDOGASSZONY'
Kép és Vers: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2013.01.02.

Ha bőséget szeretnénk...
Ha bőséget szeretnénk...

...keressük a Hold fényében!
RÁK TELIHOLD idő segít a teremtésben.
"VIRÁGZÓ HOLD" Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.27.

Ajándékidő az astrologia.hu-n!
Ajándékidő az astrologia.hu-n!

Kiskarácsony, Nagykarácsony,
mi lesz az én ajándékom?


JÁTSSZUNK, egy 2013-as Holdnaptárért!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.24.

Karácsonyi Horoszkóp 2012
Karácsonyi Horoszkóp 2012

Boldog Ünnepeket kívánok,
Áldott Karácsonyt, és Sikeres Új Esztendőt!
Szeretettel:
Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.18.

Luca - nap
Luca - nap

VARÁZSOLJUNK FÉNYT, JÓSOLJUNK MAGUNKNAK SZEBB JÖVŐT!
Mit várhatunk a jövő évtől?
Megtudjuk, ha elkészítjük a SAJÁT LUCA Naptárunkat!
»»» tovább olvasom ... 2012.12.13.

A Sötét Hold titka
A Sötét Hold titka

HOLD a NYILAS jegyben:
2012. december 11.23:23-tól december 13. 22:44-ig.
NYILAS ÚJHOLD:
2012. december 13. (9:45Bp.)

A SZENDERGŐ HOLD. Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.12.12.

Holdnaptár 2013
Holdnaptár 2013

HOLDNAPTÁR 2013.
Írója: Imolai Judit Asztrológus
Kiadója: Lizzy Card Papír Kft.
»»» tovább olvasom ... 2012.12.07.

A Tudás Fája
A Tudás Fája

HOLD az IKREK jegyben:
2012. november 28. 1:59-től november 30. 14:56-ig.

IKREK HOLDFOGYATKOZÁS:
2012. november 28. (15:46 Bp.)

Tölgy Teliholdnál, Akvarell: Imolai Judit
»»» tovább olvasom ... 2012.11.27.

Sorskerék
Sorskerék

IDŐKÜLLŐ

Akvarell: Imolai Judit
Vers: Imolai Judit
/részlet: a "Holdvirágos csillagálmok"-ból/
»»» tovább olvasom ... 2012.11.11.

A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó
A Narancs, a Hold, a Macska, és a Pillangó

- Bőségteremtő színmágia –
Vers, Akvarell, Foto: Imolai Judit
(2012. október 29., Bika Telihold)
»»» tovább olvasom ... 2012.10.29.

Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.
Megjelent a HOLDNAPTÁR 2013.

A HOLD nyelve segít, hogy megértsük a titkok világát
Lélek, Nőiség, Tudatalatti, Test-Lélek Harmónia
»»» tovább olvasom ... 2012.10.02.

Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején
Az Igazság Útjai: Eklipszek 2012. nyár elején

Az okkult szimbólumok minden segítséget megadnak ahhoz, hogy eligazodjunk a sors sötét útvesztőiben is.
»»» tovább olvasom ... 2012.06.09.

RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!
RÉGI ÁLMOKBÓL: ÚJ REMÉNYEK!

Az Újhold fantáziája mesés távlatokat nyit. HALAK Hold időszak: 2012. február 21. 18:32 – február 24. 3:49-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.23.

Hideg az idő, KARMÁRA nevelő
Hideg az idő, KARMÁRA nevelő

MOST változtathatsz a megírt dolgokon. Muszájból vagy önként? – Csupán ezt döntheted el. Cselekedj. A SZATURNUSZ 2012. február 8-tól retrográd (a Mérleg zodiákus 29. fokától), 2012. június 25-ig (a Mérleg jegy 22. fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.08.

A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön
A CUKI CICÁK éjjelein ess a talpadra, az Igazi Nők ideje jön

Hold az Oroszlán jegyben: 2012. február 6. 14:25-től –január 8. 18:33-ig. TELIHOLD az Oroszlán jegyben: 2012. február 7. (22:55)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.07.

Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!
Cicabosszantó idők - hízol, vagy gazdagodsz?!

Izgalmas „Cicabosszantó” időkben, ha nem vigyázol, egy kicsit idegeskedsz..., vagy meghízol...
De ha okos vagy, akár gazdagodhatsz is! Mit szeretnél teremteni?
Növő Hold időszak: 2012. január 26-tól – február 6-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.04.

Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd
Állj csak meg! Lassíts. A MARS 2012. január 24-től retrográd

Hopp! Állj csak meg! Lassíts. Nem felejtettél el valamit?!
Végzetes következményeket előzhetsz meg még mindig...
...ha az Egód helyett, most inkább valami mást használsz.
Nos, hol tartod a Belső Erőd? A MARS 2012. január 24-től retrográd (a Szűz zodiákus 23 fokától), 2012. április 14. (a Szűz jegy 3 fokáig).
»»» tovább olvasom ... 2012.02.03.

A Merkúr éve
A Merkúr éve

KÖSZÖNÖM, HOGY 2011-ben velem tartottál, és VÁRLAK 2012-ben is!

A MERKUR évének horoszkópjában azt láttam: számos találkozási lehetőségünk lesz-:)

Boldog lelki életet és gyümölcsöző anyagiakat kívánok!
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Telihold 2012. január 9.
Telihold 2012. január 9.

NÉZZ AZ ÉGRE, AZ EZÜST FÉNYRE
Van kéznél gyertyád, kártyád, holdköved? Most sokat tehetsz lelki békédért, a harmóniáért.

Hold a Rák jegyben: 2012. január 7. 22:06-tól –január 10. 5:30-ig.
RÁK TELIHOLD: 2012. január 9. (8:36)
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Fogyó Hold 2012. január 10. -tól  január 22.
Fogyó Hold 2012. január 10. -tól január 22.

MOST minimum TÍZ DOLGOT TEHETSZ,
hogy életed könnyebb legyen,
de legalább három ötletet azonnal próbálj ki.

Vajon mitől szeretnél elválni, mitől szabadulnál meg szívesen?
Fogyó Hold időszak: Teliholdtól Újholdig - 2012. január 10 – január 22.
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.

Újhold 2012. január 23.
Újhold 2012. január 23.

Most SZABAD és KÖNNYŰ lehetsz!
Vonulj vissza, gondolkozz el, légy spontán, ösztönös, kreatív. ÚJ ÖTLETED támadhat, hogyan alkoss valamit, ami a JÖVŐD. Miről álmodnál?

ÚJHOLD: 2012. január 23. 8:40 Bp.
Hold a Vízöntő jegyben: 2012. január 23. 3:54 – január 25. 10:12-ig
»»» tovább olvasom ... 2012.02.02.


ASTROLOGIA © Imolai Judit - A csillagok és az álmok világa

Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.