Nemzetközi Asztrológia Konferencia
Belgrád 2003. Március
Világjáró Útinapló © Imolai Judit 2003.
A szeptilek (51,25°) és a Chiron a halálközeli állapotokban
Lynn Koiner(USA), Zdenek Bohuslav(CZ), Imolai Judit(H)


Karma-Asztrológia: A Lélek útjai

A szeptilek (51,25°) és a Chiron a halálközeli állapotokban

A multidimenziós tapasztalatok (MDP=Multidimensional Phenomena, műszó a szellemi vezetettség kísérleti tapasztalására) kutatója, a Washingtonból érkezett Lynn Koiner ezoterikus asztrológus a szeptilek (51,25°) tranzitja és a Chiron állása alapján arra a következtetésre jutott, hogy ez az az időminőség, amikor egyedi, váratlan spirituális jellegű események következnek be. Lynn az irányított (progressziós) Hold hatásainak kutatásakor jutott el a szeptilek vizsgálatáig. A szeptilek nagyon erősek lehetnek, amikor UFO-észlelésről ("azonosíthatatlan repülő tárgy") jegyeznek fel tapasztalatokat, vagy úgyszintén halálközeli élmények megtapasztalásakor, elfogadó / befogadó állapotokkor, lelki megtapasztalások alkalmával. Régi asztrológiai hagyományok szerint, az ember energia-központjait jelentő csakrákat bizonyos állócsillagok szimbolizálják a Galaxisból mint egységből - ahol a "harmadik szem" van, ott nyílik alkalmunk a leghatékonyabb spirituális munkára.

A szeptillel kapcsolatos érdekesség, hogy ez az 51,25° ugyanaz a szög, mint amelyet a Nagy Piramisok megalkotásánál használtak. A kultikus öngyilkosságok időpontjának kutatásakor Lynn Koiner elemzése szerint erős szeptil helyzet volt, mindannyian egy magasabb állapotba szerettek volna kerülni, a saját szokatlan módjukon. A halálközeli állapotok megtapasztalóinak két típusa van: a kognitív beállítódottságú, pragmatikus emberek úgy emlékeznek erre, mint akik elfogadták a tapasztalást amilyen, és mentek a fény felé, illetve a Neptuni típusú, akiknek valóban megállt a szíve is, nincs memória-észlelésük a történtekről. Egybehangzó tapasztalatok szerint a memória működését más dimenziók segítették.

A különleges tapasztalat asztrológiai mutatói:

 • a Chiron (a lelki sebek mutatója, az élet irányának jelzője a nemhagyományos orvoslást választóknál) nagyon erős helyzetben van a születési horoszkópban (segítség a konfliktusban);
 • a szeptil víz-házakat vagy bolygókat aktivál (VI, 8, 12), idegen-életérzés (Denebola = a Galaxis Solar Plexusa a Szűzben),
 • érdeklődés a gyógyítás, asztrológia, alkímia iránt, rendkívüli nyitottság és kíváncsiság.
  Ezen embereknek a természetfeletti adomány az energia-átalakító képességük (boszorkányság), lelkületük és gyógyító képességük. A Palo Alto-ban működő Kognitív Tudományok Laboratóriuma 20 év kutatás alapján úgy találta, hogy az extraszenzoros érzékelési képességgel rendelkező emberre nagyon nagy befolyással lehet, milyen csillaghatások alatt áll, például Dr. James Spottiswoode jelentése szerint a tisztánlátók hatékonysága teljesen nulla, amikor a Galaktikus központ a zeniten állt.

  Mostanában nem lehet ilyen erős hatásokra számítani, de kiváló alkalom nyílik a szokatlan meditációkra, multidimenziós megtapasztalásokra.

  A 2003/első félév során nincs igazán erős Szeptil Klaszter hatás, a figyelemre méltó időszakok:

  Február 16-20: Sok személyi bolygó vet szeptilt a Jupiter - Chiron körül. Ez az idő a transzperszonális tudatosság és a multidimenziós kommunikáció megtapasztalására használható. Valószínű, hogy szemmel is látható szinkronicitás, véletlenszerű egybeesés tanúi lehetünk. Legyünk fogadókészek.
  Március 9-11: Merkur-Vénusz szeptil Chiron-Szaturnusz-Plutó. Kiváló idő a multidimenziós kapcsolatokra, az életben felállítható speciális rendszerre.
  Március 18-24: Erős Mars hatás érzékelhető, egyedi megoldások és áthatott cselekedetek vihetők végbe.
  Április 4-7: Személyi bolygók szeptilje hosszú sorozatban, a Mars-Szaturnusz 4-i szeptiljét követően. Egyedi megoldások és a kérdések újrastrukturálása a legjobb tennivaló.
  Április 23-25: Nap-Vénusz a Szaturnusz-Neptun-Plutóhoz kevéssé érzékelhető hatás, ösztönös fogadókészséget hozhat.
  Június 1: E nap körül Jupiter szeptil Chiron - kedvez azoknak az embereknek, akik megosztják spirituális hitüket. Ez az idő az ösztönök és a szív követéséé, hogy az intuíció és ne a hagyomány vezessen. Ennek tudatában kell lenni, különben megelégedetlenség léphet fel a környező világgal kapcsolatban.


 • Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
  Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
  ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
  Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
  Rendezvényszervezés Jósda
  Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
  * Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
  * Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

  Astrologia
  Imolai Judit Asztrológus honlapja
  telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

  A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.