Mit ígérnek a csillagok

havi előrejelzésIDŐMINŐSÉG ÉS LEHETŐSÉGEINK

"Aki kifelé tekint álmodik,
aki befelé, az ébred."
C. G. Jung

A "MIT ÍGÉRNEK A CSILLAGOK? - Időminőség és lehetőségeink"
ASTROLOGIA Elektronikus Magazin (ASTROLOGIA E-Zine)
- Copyright: Imolai Judit Asztrológus -
előjegyzése


Tájékoztatás a "Mit ígérnek a csillagok?" előrejelzésről
Milyen levelekre lehet számítani, ha a www.astrologia.hu honlapon a regisztrált címek között levelezőlistámon szerepelnek adatai és Hírlevél olvasóim között üdvözölhetem a csillagok világában?


Regisztráció, előjegyzés:
A "Mit ígérnek a csillagok? - Időminőség és lehetőségeink" - "ASTROLOGIA Elektronikus Magazin" (ASTROLOGIA E-Zine) előjegyzése regisztrációval (saját adatok megadásával) lehetséges, a szolgáltatás személyes adatközléshez kötött és díjtalan.
A regisztráció önállóan lehetséges a Astrológia Nostra Regisztráció internetes oldalon a személyes adatok adatmezőbe írásával.
Szintén ezen az oldalon olvasható az adatkezelési és etikai nyilatkozat, melynek értelmezése után lehet dönteni az adatok megadásának szándákáról.
Ha a regisztráció sikeres volt, erről egy rövid szövegüzenet küld tájékoztatást a megadott címre, majd később érkeznek a Hírlevelek. Amennyiben esetleg az e-mail cím szövegelírással lett begépelve, akkor visszaigazoló üzenet nem érkezik, érdemes megismételni a beíratkozást - ügyelve a helyes billentyűhasználatra - és a sikeres beíratkozását nemsokára egy rendszerüzenet nyugtázza.


ASTROLOGIA E-Zine Hírlevél
Beíratkozás után a megadott e-mail címre elektronikus leveleket küldök, így rendszeresen (körülbelül negyedévente, maximum havonta 1-2) lehet számítani arra, hogy olvasóként tájékozott lesz, mert:
 » 
megkapja a "Mit ígérnek a csillagok" általános ezoterikus előrejelzést a várható időminőségről (pl. a Mérleg Hava,...),
 » 
olvashatja az ezoterikus cikkeket, elemzéseket, előrejelzéseket minden számottevő asztrológiai jelenségről (napfogyatkozások,...),
 » 
tájékoztatást kap a témában rendezett programokról és tanulási lehetőségekről (fesztiválok, előadások, iskola,...). Páldául: ASTROLOGIA Elektronikus Magazin
Az egyes e-mailek háttere, képanyaga egy központi szerveren van tárolva, és itt időről időre cserélődnek az anyagok, hogy a régebbiek helyett az újabbak kapjanak helyet. Ha egy hírlevélben tehát olyan tartalmakat lehet találni, amely érdemesnek látszik a megörökítésre, akkor akár papírra kinyomtatott formában, akár külön kimásolva szövegdokumentumban mentve lehet azt megőrizni a jövőbeni felhasználáshoz.


Az "ASTROLOGIA E-Zine - Copyright: Imolai Judit Asztrológus"
asztrológus által készített, az időszerűségekre vonatkozó általános elemzés,
egy elgondolkodtató ezoterikus horoszkóp.

A levelek soha nem tartalmaznak programozott megoldások által generált automatikus általánosításokat, sem jelenségekre, sem az Ön személyére vonatkozóan.
Ha szeretne hiteles elemzést saját részére konkrétan és személyre szólóan, például szüksége van jellemábrázolásra, kapcsolati elemzésre, jövőbetekintésre, karmájának értelmezésére, ez mindig csak emberi elemző munkával készíthető -
ennek kéréséhez egyénileg személyes találkozót kérhet: - Astrologia - ügyfélszolgálat
Adatainak megadása és konzultáció bejelentkezés a Horoszkópkészítés oldalon keresztül lehetséges.


Hírlevél előjegyzés lemondás
A megadott e-mail címre azért küldök levelet, mert a Regisztrációs oldalon bejegyezte magát, vagy személyesen váltottunk már interneten levelet, esetleg névjegykártyát. Ha időközben érdeklődése változott volna és nem szeretne tőlem több előrejelző e-mailt kapni, egyszerűen küldje vissza, a Tárgy-hoz írja: NEM.


Az "ASTROLOGIA E-Zine" Hírlevél fogadására javasolt felhasználási tanácsok és hibaüzenet kezelés
Sajnálattal kell összefoglalnom az eddigi évek munkatapasztalata, beérkező hibaüzenetek alapján, hogy néhány körülmény esetén - bár a regisztrált e-mail cím szerepel levelező listámon, és ASTROLOGIA E-Zine Hírlevelet szeretnék küldeni - , a fogadó oldalon nem jelenik meg a várt e-mail.
Sikertelen levél-kézbesítést okozhat, ha a fogadó részéről az alábbi technikai háttér bármelyike akadályozza levelem megjelenítését:
  1. 
Az ingyenes, tömegeket kiszolgáló szerény képességű levelező rendszerek technikai szolgáltatási lehetősége korlátozott (nem jelennek meg az ékezetek, nem hívhatók elő bizonyos képek, lemaradnak adattartalmak, stb.). Jellemzően a freemail, a hotmail, a citromail, stb. rendszerek nem alkalmasak arra, hogy teljes értékű levelezést folytassunk ezeken keresztül. Javaslatom: érdemes megadni egy olyan saját, létező e-mail címet, amelyen ez a korlát nem akadályozza meg majd az olvasmányok teljes terjedelmű élvezetét - ha van ilyen cím, önállóan lehet regisztrálni a Mit ígérnek a csillagok oldalon.
  2. 
Bizonyos multinacionális cégek (nemzetközi hálózatok, bankok, stb.) központi szerveren keresztül juttatják el az alkalmazott egyéni felhasználókhoz a beérkező leveleket, és saját alkalmazási politikát formálhatnak arra, milyen leveleket ne kapjon meg a dolgozó. Ha mégis megkapná, nem kell meglepődni, át szokták formálni a levelek megjelenését a tetszetősebb html formáról a lényegretörő txt-re, elveszhet a színek és formák látványa, élvezeti értéke, kirekesztik az illusztráció képeket, elemző ábrákat. Javaslatom: adjon meg egy olyan saját, létező e-mail címet, amelyen ez a korlát nem akadályozza meg majd az olvasmányok teljes terjedelmű élvezetét - ha van ilyen cím, önállóan lehet regisztrálni a Mit ígérnek a csillagok oldalon. Érdemes engedélyezni a saját rendszernek a html formátum megjelenítését.
  3. 
Egyéni levelező rendszerének beállításainál, ha a spam szűrőt olyan szigorú filter fokozatra állítjuk, hogy ne érkezzenek "hírlevél" minősítést kapott küldemények (ezt észleli az automatikus pontozásos elven működő rendszer, ha például hosszú című, nagyon hosszú szövegkarakter tartalmú, sok képpel ellátott színes levél érkezne), sajnos már szerver szinten akadályt kap és a saját postafiókba nem érkezik meg levelem. Javaslatom: a levelező rendszerben a "Levélszemét - Nem levélszemét" beállítási lehetőséget nyújtó részt meg lehet keresni, ahol megtanítható a saját gépnek az engedélyezett forrás megjelölésével, hogy tőlem hírlevél érkezése várható, így ennek beérkezését nem akadályozza meg saját maga.
Szívből remélem, hogy ezen hibaforrások kiküszöbölése után már nem lesznek észlelhetők gondok, és következő levelem akadály nélkül megérkezik!


Legutóbbi Hírlevél
Levelem végén most ide csatolom a legutóbbi hírlevél példányát: "Bűvös-Bájos Mágia" - ASTROLOGIA E-Zine 2007.Okt.Nov. elmenthető pdf formátumban - kellemes olvasást, szép napokat kívánok!


Ragyogjanak Önre a csillagok:
Imolai Judit AsztrológusHa regisztrálni szeretne,
kérem töltse ki a regisztrációs űrlap-ot.


Tovább a regisztrációhoz


Kezdőlap - Astrology In English - Asztrológiáról mindenkinek - Asztrológia és pszichológia - Asztrológiai tanácsadás
Bűvös-Bájos MÁGIA - Karma Asztrológia - Symbolon - Tarot Akadémia - Meditáció - Horoszkópkészítés
ASZTROLÓGIA Fogalomtár: Díjtalan Mini Tanfolyam - Olvasnivalók
Ajánlott linkek, klubok, programok - Imolai Judit asztrológus - Elérhetőségek
Rendezvényszervezés Jósda
Kapcsolat-Klinika Csoport - Holdasszony
* Általános Szolgáltatási Feltételek (pdf)
* Adatkezelési Elvek (GDPR) (pdf)

Astrologia
Imolai Judit Asztrológus honlapja
telefon: 20/9462293    e-mail: Astrologia - ügyfélszolgálat        

A honlap számítástechnikai munkáit Budavári László AsztrálFény gondozza.